Stiri

Oficial: Club Hypnotic isi inchide portile

logo-hypnoticDin nefericire trebuie sa va dam o stire trista, Club Hypnotic din strada Codrescu numarul 6, isi inchide portile din pricina unor mari probleme administrative, dupa spusele oficialilor. Se pare ca aceasta soarta trista va duce la inchiderea pe termen nedefinit, dar dorinta de a oferi petreceri in orasul Iasi sta in gasirea unei noi locatii pentru clubul din dealul Copoului.
Clubul Hypnotic s a inchis din cauza nerespectarii contractului de inchiriere de catre proprietarul spatiului; nu a respectat lucru garantat prin contract, acela de a furniza utilitatile, din cauza unor dispute dintre proprietar si patronul de la Master Print, locatia a ramas fara apa potabila si gaz.
Mutarea intrarii in Club s-a datorat amplasarii abuzive de catre o ruda a proprietarului locatiei a unui container, acum ca a venit sezonul rece lipsa gazului isi spune cuvantul.
Din cauza acestor probleme clubul si-a anulat toate evenimentele ce ar fi avut loc in viitorul apropiat, inclusiv si petrecerea de vineri, 27 noiembrie “Gravity 1’st Year Tour“, ce-l avea ca invitat special pe Dan Ene, unul din cei mai apreciati Dj din Romania.
Aceasi soarta a avut si Club 416 care a promis multe si care la inceput s-a bucurat de un real succes dupa care a urmat o perioada scurta in care patronii au hotarat sa-l inchida.

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention Oficial: Club Hypnotic isi inchide portile | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

  2. Ioana Doroftea

    November 27, 2009 at 8:27 pm

    Poate e semn bun pentru mine si o sa vina lumea in Slash…

  3. Pingback: Un nou Club in Iasi, pe Copou | Portalul orasului Iasi 4u

  4. Pingback: ReOpening in October 2011, Club Hypnotic | Portalul orasului Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top