Evenimente

EXPO&BURN revine la Aeroportul Iași pe 6 și 7 octombrie!

Liga Studentilor de la Facultatea de Mecanică, în parteneriat cu Aeroportul Internațional Iași organizează a X-a ediție EXPO&BURN. Evenimentul va avea loc pe pista secundară a aerogării, în zilele de 6 și 7 octombrie, începând cu ora 12:00.

Pentru al doilea an consecutiv, Aeroportul Iași va găzdui un spectacol captivant, unde sunt asteptați toți cei care iubesc viteza și adrenalina. “De 10 ani, Expo&Burn este evenimentul de suflet al Ligii Studenților de la Mecanică. În 2017, episodul cu numărul 9 s-a desfășurat la un cu totul alt nivel. Acesta a avut loc pe vechea pistă de la Aeroportul Iași, unde au venit peste 15.000 de oameni din toate colțurile țării, zeci de pasionați de tunning și piloți de drift. Anul acesta, pretențiile cresc, așadar promitem să batem orice record al evenimentului nostru. Pe pista de la Iași vor face demonstrații și piloți profesioniști din Campionatul Național de Drift, iar cei care dețin adevărate comori pe patru roți pot participa la proba de expoziție, unde vor avea ocazia să își pună în valoare munca și să fie premiați. Mulțumim, pe această cale, Aeroportului Iași, pentru deschidere și susținerea în organizarea ediției din acest an”, au menționat organizatorii Expo&Burn. 

“Am transmis din timp comunicări către toate instituțiile colaboratoare și am luat toate măsurile necesare pentru ca evenimentul din aceste zile să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Ne bucurăm că putem sprijini o acțiune de asemenea amploare, fiind alături de tinerii care aleg să facă din propriile pasiuni proiecte importante pentru comunitatea noastră. Cu această ocazie, dorim să transmitem un mesaj ce nu trebuie neglijat – dincolo de talent, curaj și distracție, activitățile sportive pe roți (fie că e vorba de demonstrații ori de competiții) presupun multă responsabilitate și se practică doar într-un cadru sigur, legal și bine organizat. Îi invităm, așadar, pe ieșeni să petreacă acest weekend alături de noi, la Expo&Burn”, a declarat Cătălin Bulgariu, Director General al Aeroportului Internațional Iași.

Evenimentul Expo&Burn 2018 cuprinde două categorii:

  1. DRIFT: demonstrații oferite de 10 piloți profesioniști din Campionatul Național de Drift
  2. EXPO: expoziția este rezervată celor care dețin mașini modificate estetic

Înscrierile la proba de Expoziție se mai pot face până mâine, 5 octombrie, ora 12:00, la adresa: https://lsm-iasi.ro/inscrieri-proba-de-expozitie-expoburn-2018/

PROGRAM EXPO&BURN 2018

SÂMBĂTĂ, 6 octombrie 2018
12:00 – 14:00 – Demonstrații de drift
14:00 – 15:30 – Surprize ale partenerilor
15:30 – 18:00 – Demonstrații de drift + momente ale sponsorilor/partenerilor

DUMINICĂ, 7 octombrie 2018
12:00 – 14:00 – Demonstrații de drift
14:00 – 15:30 – Prezentarea mașinilor de la proba de expoziție
15:30 – 18:00 – Demonstrații de drift + momente ale sponsorilor/partenerilor

„EXPO&BURN 2018” va începe la ora 12:00 și se va încheia în jurul orei 18:00. Evenimentul se adresează publicului larg, iar intrarea este liberă.

* Intrare: prin Ciric, zona Aviației Utilitare

* Ieșire: numai pentru autoturisme, pe drumul perimetral, zona Unității Militare (Tătărași), Strada Aeroportului

Coordonarea va fi făcută de către organizatorul evenimentului, Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică.

Locul în care se desfășoară evenimentul va fi vizibil delimitat și facem apel la public să respecte regulile de siguranță și securitate impuse, având în vedere proximitatea cu suprafețele de mișcare ale aeroportului – de pe pista nouă, în imediata apropiere, vor decola și ateriza aeronavele, conform orarului de zbor.

De asemenea, pentru a se evita aglomerarea traficului rutier, le recomandăm participanților să folosească mijloacele de transport în comun (autobuzul linia 50, biciclete, motociclete sau autoturismele proprii, în comun cu alte persoane interesate de eveniment. Puteti achizitiona biletele de calatorie si prin aplicatia 24Pay.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top