Stiri

CTP Iaşi introduce sistemul de plata a biletelelor cu telefonul mobil prin aplicatia 24 PAY. Vezi cum funcţionează!

Biletele de călătorie vor putea fi cumpărate și utilizând telefonul mobil, prin intermediul unei aplicații dedicate în acest sens. Începând cu data de 20 august 2018, Compania de Transport Public Iași introduce un nou mijloc de plată, modern și eficient.

Prin intermediul aplicației mobile 24 PAY, disponibilă în Google Play și App Store, titlurile de călătorie vor fi achiziționate direct prin intermediul telefonului mobil. Pentru utilizarea acestui serviciu, sunt necesare instalarea aplicației 24 PAY și o conexiune la internet. Prin scanarea codurilor QR afișate și semnalizate corespunzător în mijloacele de transport în comun și punctele de vânzare proprii – tonete , se obține un cod ce va reprezenta biletul de călătorie, valabil 120 de minute din momentul achiziției.

Utilizarea acestei aplicații nu implică niciun cost suplimentar pentru călători, valoarea legitimațiilor de călătorie fiind aceeași ca în cazul biletelor clasice, pe suport de hârtie.

 • Biletele pot fi cumpărate utilizând aplicația mobilă 24 PAY
 • Noua modalitate de plată intră în vigoare pe 20 august 2018

Refuzul de a prezenta codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare.

De vizitat daca ajungi ca turist in Iasi

Rugăm publicul călător ca, înainte de folosirea acestui serviciu, să consulte atât regulamentul de funcționare ce va fi publicat pe adresa de internet a companiei: www.sctpiasi.ro cât și termenii și condițiile de pe adresa web a furnizorului de servicii: http://www.24pay.ro/termeni.html

Pentru detalii suplimentare sau alte informații, publicul călător este rugat să ne contacteze la numărul de telverde 0800.110.427, apel gratuit din orice rețea de telefonie mobilă și Telekom, dispeceratul 24 PAY – 0721102424, ori prin intermediul formularului de contact de pe pagina web a C.T.P. Iași: http://sctpiasi.ro/contact.

Vezi cum functioneaza aplicatia 24 PAY

Se introduce numarul de telefon si in urma acestei operatiuni va veni un cod de siguranta si de confirmare a acestuia.

Se introduc datele unui card bancar si pentru confirmare se retrac 0.20 LEI de pe card ce se vor restitui in maxim 24 de ore inapoi pe cont.

Dupa aceste operatiuni, incepand cu 20 august 2018, puteti achizitiona bilete sau abonamente prin intermediul aplicatiei 24 PAY. In meniul aplicatiei se poate observa cum ca aceasta aplicatie va putea fi folosita si pentru a plati cursele de taxi, parcarile ce apartin Primariei Iasi dar si alte bunuri.

Noile tarife ale transportului in comun incepand cu 1 septembrie 2018

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

6 Comments

6 Comments

 1. eBogdan

  August 14, 2018 at 3:45 pm

  Interesanta initiativa! Acum hai si cu autobuzele si tramvaiele noi 😀

 2. Pingback: Topul judetelor care au atras cei mai multi vizitatori straini in S1/2018. Vezi pe ce loc este orasul Iasi! | Iasi 4u

 3. Pingback: Vrei să te muți la Iași în 2018? Iată situația din teritoriu! | Iasi 4u

 4. Pingback: EXPO&BURN revine la Aeroportul Iași pe 6 și 7 octombrie! | Iasi 4u

 5. Pingback: CTP Iaşi introduce sistemul de plata a biletelelor prin cardul bancar contactless – Iasi 4u

 6. Catalina

  November 17, 2021 at 6:19 pm

  Foarte tare, multumesc pentru informatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top