Evenimente

Expozitie de pictura by Rotaract Iasi @ Galeria de Arta Grand Hotel Traian, 29 aprilie

Expozitie de pictura by Rotaract Iasi @  Galeria de Arta Grand Hotel Traian, 29 aprilieMiercuri, 29 aprilie 2015, incepand cu orele 19:00, Clubul Rotaract Iasi are deosebita placere de a va invita, intr-un cadru select, in Galeria de Arta a Hotelului Traian, la o expozitie de pictura, in cadrul careia Ioana Palamar, o tanara valoare ieseana, isi va expune minunatele sale creatii. Ioana Palamar este absolventa a studiilor de licenta si de masterat din cadrul Facultatii de Arte Vizuale si Design, a Universitatii de Arte ,,George Enescu” din Iasi. In prezent, este inscrisa la studii doctorale, in anul al II-lea, in cadrul aceleasi facultati. Aceasta a obtinut numeroase premii si distinctii in domeniul artelor vizuale, dintre care amintim: Premiul Annual al Universitatii de Arte ,,George Enescu’’, Iaşi; Premiul special pentru tehnică mixtă, Concursul Internaţional de Creaţie Plastică, ,,Eminesciana’’, Editia a III-a, Iași; ,,Premiul de excelenţã’’ in cadrul ,,Festivalului Internaţional A.R.T.E.’’, a III- a editie; ,,Diplomă pentru pictură’’, in cadrul Expoziţiei de Artă Vizuală ,,Ritmuri atemporale’’ – editia a IV-a, organizată în cadrul Festivalului Internaţional ,,Arta şi tradiția în Europa’’, Iaşi; ,,Diplomă de excelenţă’’, în semn de aleasă preţuire pentru contribuţia remarcabilă adusă promovării valorilor culturale româneşti în Europa, in cadrul Festivalului Internaţional ,,Arta şi tradiţia în Europa’’, Iaşi; ,,Diplomă de onoare’’, pentru participarea la Expoziția Taberelor de Creație- Arte Vizuale, din cadrul Festivalului Internațional A.R.T.E. ; ,,Diplomă de excelență”,in cadrul Expoziției de Arte Vizuale ,,Iasul-citadela artei şi culturii’’, Iasi; ,,Premiul de excelență’’, subcategoria pictură, Arte Plastice, Fundația S. Celibidache, Concurs Național ,,Tribut Valorilor Culturale româneşti’’; Diplomă pentru merite artistice deosebite și voluntariat social în cadrul Taberei Internaționale de Artă și Solidaritate; Diplomă de Onoare pentru participarea la Expoziția Taberelor de Creație- arte vizuale- ed.a II-a din cadrul Festivalului Internațional A.R.T.E.;

Daca toate aceste distinctii v-au starnit curiozitate, atunci nu trebuie sa ratati ocazia de a vedea deosebitele lucrari si de a interactiona cu tanara artista.

De asemenea, in cadrul acestui eveniment, papilele dumneavoastra gustative vor fi incantate de aromele deosebite ale diverselor sortimente de vin, puse la dispozitie de catre unul dintre sponsorii principali ai evenimentul, Casa de Vinuri Cotnari.

11169599_10153338830409260_1882605324012122998_o Despre Rotaract

Rotaract este un club sponsorizat de Rotary, pentru tineri cu vârste între 18 si 30 de ani. Cluburile Rotaract au ca și arie de acțiune comunitățile în care se află și sunt sponsorizați de un club Rotary local. Asta îi face adevărați “parteneri în serviciu” și membri cheie în familia Rotary. Rotaract a devenit un fenomen la nivel internațional, însumând peste 7000 de cluburi în aproximativ 163 de țări. Cu o asemenea amploare, Rotaract reprezintă unul din cele mai semnificative și cu o dezvoltare continuă din programele Rotary. Toate eforturile Rotaract sunt atât la nivel local, dar și districtual, cu membri care se adresează nevoilor sociale și fizice ale comunității din care provin, promovând totodată înțelegerea internațională și pacea într-un context de prietenie și serviciu. Rotaract este un club născut ca un program al Rotary International, menit să implice tinerii în activităţi constructive, din care pot învăţa la fiecare pas câte ceva, ajutând în acelaşi timp societatea din care fac parte. În majoritatea oraşelor lumii vei găsi câte un club Rotary şi –sub tutela sa – un club Rotaract implicat adânc în nevoile şi în atributele societăţii înconjurătoare. Rotaract Înseamna Rotary in action, un nume care – analizat cu atenţie şi fără prejudecăţi – spune cam tot ce e nevoie să fie spus: energie tânără pusă în slujba ideii de “Service Above Self”.

Din punct de vedere organizaţional, fiecare club Rotaract din România este un ONG şi poate fi urmărit pe www.mfinante.ro. Totalitatea cluburilor din România şi Republica Moldova constituie Districtul Rotaract 2241 – România şi Republica Moldova, tot o structură de tip ONG.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top