Stiri

START reduceri de vară!

Cele mai așteptate reduceri din an sunt acum în magazinele din Centrul Comercial Felicia! Găsești haine, încălțăminte, accesorii sau produse cosmetice la prețuri reduse, astfel încât să te bucuri de o vară așa cum ți-ai dorit.

Vara este sezonul care ne dă libertatea de a fi mai îndrăzneți, în ceea ce privește vestimentația, mai ales pentru doamne și domnișoare. Ținutele pot fi mai variate, în culori pale sau mai aprinse, iar încălțămintea ne poate pune în valoare mai bine trăsăturile. Fie că vrem să mergem la piscină în weekend sau în concediu la mare, fie că vrem să facem o plimbare seara pe Copou sau ne pregătim o ținută pentru o ocazie specială, cu siguranță facem o vizită prin magazine, în perioada aceasta.

Cumpărăturile în sezonul de reduceri sunt o alegere isteață întrucât putem achiziționa haine sau încălțăminte de calitate, la prețuri mai mici, atâta timp cât ne grăbim să cumpărăm articolele preferate deoarece unele piese reduse se vând foarte repede.

Magazinele din Centrul Comercial Felicia au dat startul reducerilor, iar în perioada 24 iunie – 25 august, găsești articole la prețuri reduse de la 10% până la 70% sau soldări la produsele de sezon.

Campania Summer Sale, de la Centrul Comercial Felicia, se desfașoară între 24 iunie și 25 august, iar clienții care fac cumpărături în această perioadă, primesc premii, la Centrul Cromatic, în zilele de weekend:

  • Produse cosmetice
  • Sticle de suc
  • Pahare colorate
  • Înghețată

*premiile se acordă în baza prezentării bonurilor de cumpărături, de minumum 150 Ron, de la magazinele de pe galerie și / sau din hypermarket Carrefour, din perioada 24 iunie – 25 august.

Descoperă premiile de vară din Cromatic

Vara aceasta poți accesa premii la Centrul Cromatic, în baza punctelor acumulate pe card:

  • Genți pentru plajă
  • Produse beauty
  • Genți pentru cosmetice
  • Recipiente pentru baloane de săpun
  • Parasolare

Vara asta profită de reducerile din Centrul Comercial Felicia și fii așa cum ți-ai dorit!

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top