AGRO

Fendt e100 V Vario – viitorul agriculturii sustenabile

Fendt e100 Vario se află în blocurile de start, iar numărătoarea inversă a început. Curând vei putea experimenta în direct această premieră mondială la AGRITECHNICA 2023.

Descoperă primul tractor complet electric de la Fendt – e100 V Vario

Pentru un viitor sustenabil, noul tractor Fendt e100 Vario reprezintă sustenabilitatea și protecția mediului. Cu propulsia sa electrică, Fendt e100 Vario este primul tractor în producție în serie. Acest lucru este însoțit de o evitare enormă a emisiilor de CO2 și, astfel, de o contribuție importantă la protecția climatică. Dacă te bazezi pe energie regenerabilă, Fendt e100 V Vario oferă opțiunea de a utiliza energia produsă de tine pentru reîncărcare, făcându-l și mai sustenabil.

Fendt e100 V Vario este un tractor ideal pentru utilizare în orașe și zone cu poluare ridicată a aerului. Este potrivit și pentru întreținerea spațiilor verzi, serviciul de iarnă sau eliminarea frunzișului. Dar asta nu e tot: Fendt e100 V Vario este la fel de potrivit pentru agricultură, viticultură, livezi și alte culturi speciale.

Pentru performanță maximă Fendt e100 V Vario nu este doar prietenos cu mediul și atent la sănătate, ci și un tractor compact puternic. Tehnologia sa inovatoare garantează cea mai înaltă calitate și fiabilitate. Cu modul DynamicPlus, permite performanțe optime chiar și în condiții dificile. Funcția de pornire-oprire economisește energie și prelungește intervalele de întreținere prin reducerea numărului de ore de funcționare. Hidraulica puternică oferă control precis și fluxuri de lucru rapide. Astfel, Fendt e100 V Vario este partenerul perfect pentru o agricultură eficientă și puternică.

Cu costuri reduse de întreținere și de energie, Fendt e100 V Vario te ajută să economisești bani pe termen lung. Fendt e100 V Vario permite timpi și suprafețe de operare extinse, ceea ce crește eficiența. Toate atașamentele pot fi utilizate. Fendt e100 V Vario este, prin urmare, o investiție în viitor și o garanție pentru eficiența economică.

Împreună, putem face viitorul agriculturii mai sustenabil

Fendt e100 V Vario, primul tractor Fendt cu motor electric, reprezintă un pas important spre viitor. Cu el, tu ca fermier poți contribui activ la reducerea poluării mediului și asigurarea unui aer mai curat. Fie că este vorba de câmpuri de culturi speciale, sere, ferme cu producție proprie de energie sau în orașe – electrificarea cu Fendt e100 V Vario îți oferă numeroase posibilități pentru utilizarea sustenabilă și prietenoasă cu mediul.

Întâlnește Fendt e100 V Vario la AGRITECHNICA 2023!
Poți experimenta pentru prima dată live la AGRITECHNICA, în perioada 12-18 noiembrie, primul tractor electric gata pentru producție de la Fendt. Vino la cel mai mare stand Fendt din Hall 20 de la Hanovra în cadrul celui mai mare târg de agricultură din Europa, Agritechnica 2023,  și aruncă o privire asupra viitorului tehnologiei agricole.

Fendt e100 V Vario
Putere 55 kW (75CP)
Cuplu: 347 NM
Ore de utilizare: 5 h
Baterie: 100 kWh

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top