Evenimente

Festivalul de Muzică şi Film în aer liber Multicolor 2013

Cu o mulţime de studenţi străini, Iaşul este un oraş multicultural în care sunt prezente, sub diferite forme, culturile lumii. Creat din dorinţa de a promova atât culturile cât și cinematografia străină, Festivalul de Muzică şi Film în aer liber
Un exemplu de interculturalitate, proiectul >multicolor dorește să promoveze 9 culturi și în special, muzica și filmul acestora prin activități adresate tuturor oamenilor pasionați de expediții culturale. Mai mult, festivalul include diverse activități complementare, cu scopul de a promova cele 9 culturi straine, adresându-se tuturor persoanelor pasionate de acest gen de experiențe culturale.

Cele 9 ţări promovate în acest an sunt: Norvegia, Germania, Franța, Marea Britanie, Chile, Italia, Austria, Grecia şi, bineînţeles, România.

Fiecare zi a festivaului va fi dedicată uneia dintre cele 9 ţări, iar toate activităţile se vor desfăşura în aer liber, tocmai pentru a facilita accesul unui număr cât mai mare de persoane. Astfel, începând de vineri, 17 mai, ieşenii care doresc să pătrundă în atmosfera multiculturală, sunt aşteptaţi în parcul Copou. În timpul zilei vor fi difuzate melodii din repertoriul „ţării zilei” pe strada Lăpuşneanu şi în librăriile Anticariat „Dumitru I.Grumăzescu”, iar seara după ora 20:00, în Copou, vor fi proiectate filme. Nu doar cinefilii se pot bucura de o experiență multiculturală.

Pentru participanți organizatorii au pregătit tombole cu premii surpriză în fiecare seară a festivalului.
Alte detalii, precum şi programul festivalului pe zile le găsiţi pe pagina web a evenimentului http://www.festivalulmulticolor.ro

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top