Evenimente

Afacere sau Carieră?

Ești tânăr și nu știi încă ce direcție să urmezi? Vrei să îți deschizi o afacere, dar nu ai curaj? Vrei să te angajezi, dar nu știi ce să alegi? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este unul afirmativ, atunci nu mai ezita! Vino sâmbătă, 18 mai, începând cu orele 10:00, în Sala de Conferințe a Clădirii Romtelecom de pe Str. Lăpușneanu și află împreună cu Florin Bârhălescu, Dan Berinde, Iulia Comănescu şi Cintia Coliba răspunsurile la toate aceste întrebări! Intrarea este libera.

Florin Bârhălescu administrează, din 1995, cu succes o afacere în domeniul turismului, fiind directorul general al companiei ICAR Tours, una dintre cele mai importante agenţii de turism din Iaşi. Aşadar, acesta ne va împărtăşi secretele unui manager de succes, care sunt obstacolele pe care le putem întâlni și ce riscuri să ne asumăm în momentul în care decidem să întreprindem propria afacere.

Alupoaie Mihai Bogdan este Project Managerul portalului www.iasi4u.ro, lucrează în mediul online de 6 ani, desfășurând proiecte atât pe plan local, cât și pe plan național. Acesta ne va împărtăși pașii spre a avea un business în mediul online local la nivel nțional și, totodată, ne va vorbi despre maniera în care și-a început activitatea, cu cine a lucrat în decursul timpului și ce reprezintă iasi4u.ro pe piața locală de divertisment și lifestyle.

Dan Berinde este inginer şi Executive M.B.A. Timp de 10 ani, a predat management la Universitatea Tehnică din Iaşi, iar următorii 10 ani a condus procese de restructurare în companii din domenii diverse, alimentar, textile, construcţii, financiare. În toate cazurile, procesele de schimbare s-au bazat pe utilizarea metodologiei ARL-Action.Reflection.Learning, dezvoltată de compania americană LIM-Leadership în International Management. Acum, îsi propune să sprijine formarea de Team Coachi în companiile ce operează in România, proiect ce se numeşte, din aces an, LIM Eastern Europe.

Iulia Comănescu este director de Resurse Umane, în cadrul grupului de firme Conex. Grupul Conex este unul din principalele grupuri industriale din România care, prin cele trei linii de afaceri – producţie, comerţ şi servicii industriale – oferă piese şi componente pentru industria auto, utilaje şi echipamente complexe industriale precum şi soluţii integrate de afaceri pentru a răspunde la nevoile pieţei naţionale şi la cele dezvoltate în peste 30 de ţări.

Cintia Colibaba este cea mai tânără femeie oenolog. Doctor în viticultură şi oenologie, tânăra vrea să folosească în industria cosmetică şi farmaceutică compuşii aromaţi care se pierd în urma fermentaţiei. Priceperea ei este recunoscută şi de Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS). Astfel, tânăra coordonează un proiect de cercetare post-doctorală cu finanţarea CNCSIS, obţinut prin concurs de proiecte la nivel naţional, în cadrul căruia vrea să demonstreze că anumite arome ale vinului pot fi folosite pentru crearea de produse cosmetice şi farmaceutice.

Despre Rotaract Iaşi
Clubul Rotaract Iaşi a luat fiinţă în anul 1999 şi este format din 20 de voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. În lume, există peste 7.000 de astfel de cluburi sponsorizate de Rotary, în 150 de ţări, care au ca scop formarea tinerilor ca lideri şi cetăţeni responsabili, prin munca şi serviciile voluntare depuse în folosul comunităţii, pe plan local şi în întreaga lume. Mai multe detalii si informatii despre Rotaract Iasi gasiti accesand http://www.rotaractiasi.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top