Stiri

Fii mereu in siguranta la volan cu asigurarea CASCO de la Gothaer

Aflata in topul firmelor de asigurari care au castigat aprecierea si increderea romanilor, Gothaer este de peste 5 ani compania care iti propune solutii potrivite nevoilor tale de asigurare.

Ti-ai cumparat o masina noua, careia doresti sa ii inchei o asigurare CASCO modulara si cuprinzatoare si nu ai gasit pana acum produsul care sa iti ofere posibilitatea sa iti alegi singur riscurile pe care vrei sa le acopere aceasta asigurare? Gothaer iti propune, pentru masina ta, un produs perfect adaptat nevoilor tale, la un pret competitiv. Apeland la cei mai buni, vei fi intotdeauna protejat in momente dificile, prin intermediul politei de asigurare CASCO de la Gothaer. Serviciile la daune fac diferenta: platim daunele asigurate in termen mediu de 4,2 zile de la data depunerii ultimului document!

Descopera chiar acum beneficiile, optand pentru asigurarea CASCO Masina Mea de la Gothaer!

Conceputa avand in vedere toate provocarile prin care soferii sunt nevoiti sa treaca zi de zi, in special din cauza traficului aglomerat si a drumurilor avariate, polita de asigurare de la Gothaer acopera riscuri si daune pentru autovehicule cu o vechime de pana la 10 ani. Pachetul de servicii pe care compania ti-l propune este unul flexibil, ce se adapteaza usor nevoilor tale si modelului de masina pe care il detii.

Astfel, datorita posibilitatii de a-ti personaliza asigurarea CASCO Masina Mea, vei beneficia de servicii excelente, de o acoperire completa a daunelor suferite din cauze dintre cele mai diverse. Riscurile acoperite privesc mai multe tipuri de avarii, precum loviri, ciocniri, caderea autovehiculului in apa ori incendii, dar si accidentarea persoanelor aflate in autoturism. Optional, puteti adauga pe polita de asigurare riscuri: de la daune provocate de furt si vandalism, pana la cele cauzate de circulatia in afara drumurilor publice, apa la motor sau circulatia inafara drumurilor publice.

Optand pentru polita de asigurare de la Gothaer, poti pleca la drum fara griji si reusesti sa rezolvi rapid orice problema sau dauna suferita de autoturism si pasagerii acestuia. Conduci prudent, dar fara grija unei asigurari care raspunde cerintelor tale de confort si siguranta la volan.

Gothaer include avantaje gratuite intr-o polita de asigurare completa a masinii!

Beneficiezi de oferte la standarde inalte doar apeland la Gothaer, care include acum in pachetul politei CASCO Masina Mea si riscuri acoperite gratuit, precum acoperirea daunelor pentru alti soferi, despagubiri in cazul regresului RCA, pagubele la suprafetele vitrate si acoperire valabila pe intreg teritoriul Europei, inclusiv partea asiatica a Turciei. Ai la dispozitie toate informatiile pe pagina www.Gothaer.ro, unde iti prezinta in amanunt toate pachetele disponibile, dar si alte optiuni utile pentru tine.

Poti fi sigur de eficienta si dorinta companiei de a veni mereu in intampinarea nevoilor tale de asigurare, cu cele mai bune solutii personalizate pentru tine.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top