Evenimente

Fii parte din viitorul sustenabil! Vino la Palas, reciclează și câștigă premii!

Angajamentul față de mediu este o valoare de care trebuie să țină cont fiecare dintre noi, iar viitorul de mâine se construiește cu inițiativele pe care le luăm astăzi. De aceea, Palas te invită să fac parte din ,,Make the future happen”, campania care te încurajează să înlocuiești rechizitele vechi cu unele noi și să contribui la un viitor sustenabil. 

A mai trecut o vară, școala va începe curând, iar ghiozdanele se vor umple cu rechizite și tot ce mai e necesar pentru un nou an. Pentru a-l doilea an consecutiv, ansamblul Palas te provoacă să reciclezi cărțile și caietele vechi și să le schimbi în premii. Până pe 20 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00-20:00, vino la Centrul de Sustenabilitate amenajat în zona rondului de lângă Palatul Culturiireciclează minimum 8 kg de materiale din hârtie, iar gestul tău responsabil îți aduce pe loc unul dintre voucherele oferite în food court, de MadoRijal’s:yummMr. Pott sau Bruno. Mai trebuie să știi că vei intra automat în tragerea la sorți pentru accesoriile oferite de magazinul multibrand Fashiondrop. Pentru mai multe detalii, îți punem la dispoziție regulamentul campaniei aici.

Cheamă-ți prietenii la punctul de întâlnire „Slam dunk the paper junk”, de lângă restaurantul McDonald`s, și transformă reciclarea într-o activitate distractivă! Înscrie cel puțin o aruncare la coș din trei încercări, cu hârtie folosită, la coșul de baschet sau la poarta de fotbal și poți primi un premiu.

Campania ,,Make the future happen” continuă demersul inițiat de Palas în colaborare cu Recycle, ediția de anul trecut adunând peste 10 tone de hârtie, care au fost reciclate, iar o parte au fost transformate în decoraţiuni de Crăciun.

După ce ați bifat rechizitele de pe listă, la Târgul Excelsior din Atrium, magazinele din Palas Mall vă așteaptă cu propuneri pentru ținutele de școală. Confortabile, în trend, potrivite pentru vremea răcoroasă, dar și practice și ușor de întreținut, piesele vestimentare statement pentru tineri sunt acum în noile colecții pe care brandurile le expun.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top