Evenimente

FILMSTUD editia a doua 23 – 25 octombrie 2009

film-studFestivalul National de Scurtmetraj Studentesc este la editia a doua, avand in program in afara concursului o seara de publicitate 100% romaneasca 4 ore de clipuri publicitare, o seara de film Moldovenesc (invitat: Regizor – Igor Cobileanski) si seara concursului propriu-zis.
Pot participa persoane cu varsta intre 18- 35 ani, realizarea a doua filme obligatorii unul cu tematica impusa: “ Criza Mondiala” si altul la alegere. Durata filmelor trebuie sa se incadreze intre: minim 2 min si max 15 min (sub formatul DVD sau AVI).
Participanti la acest festival pot fi atat studenti din tara care studiaza arta cinematografica cat si amatori , acest festival nu percepe taxa de inscriere si se adreseaza tuturor tinerilor pasionati de arta cinematografica.
Necesitatea realizarii unui Festival de Scurtmetraj National la Iasi este prioritara pentru educarea mediului studentesc cu privire la arta filmului de scurt metraj, prezentarea unor filme premiate la alte festivalui nationale (pentru educarea publicului) si nevoia de a promova tineri talentati cu inclinatii cinematografice.

Formularul de inscrieri il gasiti online aici.

film-stud

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top