Diverse

Filtre piscina pentru sanatatea pielii tale!

Piscinele sunt o comoditate tot mai comuna la casele romanilor, deoarece ofera un confort foarte mare pe timp de vara si chiar si pe timp de iarna, daca este o piscina acoperita. Insa, oricat de distractiva ar fi o piscina daca nu este filtrata in mod corespunzator, in timp, algele vor pune stapanire pe locul in care iti place sa te balacesti. Din fericire exista solutii pentru orice problema legata de piscine, iar magazinul piscineservice.ro ofera cele mai bune servicii si produse. Pe pagina web, clientii vor putea gasi :
-Cazi hidromasaj;
–Echipamente Piscine;
-Dezumidificare;
-Filtre;
-Camine tehnice prefabricate;
-Filtre cartus;
-Filtre cu nisip;
-Grup filtrare;
-Material filtrant;
-Piese de schimb filtre;
-Sistem filtrare compact;
-Vane pentru filtre;
-Iluminare;
-Incalzire piscina;
-Instalatii;
-Piese cuva piscina;
-Pompe;
-Skimmere.
Toate aceste produse sunt esentiale pentru buna functionare a piscinei pe termen lung.
Dintre toate produsele, cel mai des vom schimba filtrul, deoarece este accesoriul care tine departe bacteriile de mediul curat din piscina. Din fericire magazinul ofera o gama vasta de filtre piscina la preturi avantajoase.
Pe langa faptul ca face posibil inotul in apa transparenta si sanatoasa, alegerea unui sistem de filtrare adecvat este cruciala pentru ca toate dispozitivele necesare pentru a mentine o piscina sa functioneze corect.
Cand suntem intr-o piscina, corpurile noastre absorb cantitati mari de apa prin piele. Prin urmare, este extrem de important sa reduceti cat mai mult posibil murdaria si alte substante nocive din bazine. Echipamentul cheie pentru acest lucru sunt sistemele de filtrare.
Copul principal al sistemului de filtrare a piscinei este sa va mentineti apa curata si curata. Toate diferitele tipuri de filtre de piscina sunt fabricate pentru indepartarea murdariei si frunzelor din aer, a materiei organice introduse de scaldatori si de alte organisme, cum ar fi bacteriile si algele.
Acest proces de captare mecanica este realizat prin diferite tehnici care ne conduc la cele 3 tipuri principale de filtre de cartus de piscina: filtre de cartus pentru filtre, filtre de piscina cu pamant de diatomee si filtre de piscina cu nisip.
Fiecare are avantaje si dezavantaje specifice, dar functioneaza practic in acelasi mod. Pompa piscinei forteaza apa prin skimmers si ajunge la filtru, care capteaza particulele de murdarie. Odata eliberata de toate impuritatile, apa este returnata in bazin.
Dupa cum s-a mentionat mai sus, calitatea unui filtru are un efect direct asupra restului componentelor unei piscine. Daca filtrarea este optima, presiunea pe podeaua piscinei este mentinuta la niveluri adecvate, iar pompele nu sufera o uzura excesiva. Un alt aspect demn de subliniat este ca, daca apa curata curge usor pe tot parcursul ciclului, este necesara o cantitate mai mica de produse chimice pentru dezinfectare.
Pentru ca sistemul de filtrare sa functioneze fiabil, este recomandabil sa spalati regulat filtrele. Filtrele de cartus trebuie spalate in fiecare saptamana cu apa la presiune ridicata (robinet sau furtun) si orice murdarie ramasa (daca exista) este indepartata cu ajutorul unei perii moi.
Pe scurt, aveti nevoie de un filtru pentru piscina din urmatoarele motive:
Pentru a indeparta murdaria si insectele din piscina;
Pentru o mai buna distributie a substantelor chimice pentru combaterea bacteriilor.
Daca folositi mult piscina, este important ca aceasta sa fie filtrata corespunzator. Durata de filtrare depinde de filtrul instalat. Alegeti instalatia de filtrare in functie de capacitatea echipamentului si de volumul piscinei dvs. si asigurati-va ca apa din piscina trece complet prin filtru la fiecare 4 ore.
Pentru a determina capacitatea filtrului dvs., aruncati o privire la debitul care poate fi gestionat de filtrul si pompa de filtrare. In mod ideal, acestea vor fi identice, dar asigurati-va ca sunt cel putin apropiate unele de altele din punct de vedere al capacitatii.
Vara, va sfatuim sa filtrati cel putin 12 ore pe zi, cu o pauza maxima de 2 ore. Aceasta inseamna 6 ore de filtrare, urmata de o pauza de 2 ore si apoi repetand in mod constant acest lucru. In acest fel, veti avea nevoie de mult mai putine substante chimice si veti avea intotdeauna o piscina limpede. Toata murdaria si insectele sunt indepartate imediat in filtru.
Instalarea filtrului nu trebuie sa functioneze in timpul iernii. Lasam sistemul sa functioneze timp de 2 ore / zi pentru ca instalatia sa functioneze fara probleme. Dar nu trebuie sa filtreze apa. Circulatia va ajuta sa evitati problemele atunci cand reporniti piscina in primavara. Puteti compara acest lucru cu o masina care a stat in garaj toata iarna, care poate provoca si probleme. Faceti acest lucru numai atunci cand instalarea filtrului este lipsita de inghet.
Filtrele de nisip sunt cel mai popular si cel mai bun mod de a curata o piscina. In plus, filtrele de nisip sunt capabile sa filtreze o cantitate mare de apa pentru piscina pe o perioada scurta de timp. Acest lucru asigura o filtrare buna, precum si o dezinfectie buna a piscinei.
Avantajele unui filtru de nisip:
-Filtrare excelenta;
-Sunt necesare mai putine produse de intretinere;
-Circulatie mai buna a apei;
-Usor de combinat cu celelalte parti ale instalatiei de piscina, cum ar fi o pompa de caldura;
-In loc de nisip, puteti utiliza, de asemenea, un mediu filtrant diferit, cum ar fi sticla filtranta;
-O filtrare mai buna decat un filtru cu cartus.
Magazinul piscineservice.ro  ofera o vasta gama de filtre profesionale pentru piscine de orice fel. Cu ajutorul acestor dispozitive apa din piscina va fi mereu cristalina, iar inotul va fi o activitate placuta si sigura!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top