Stiri

Flori care aduc noroc. La Maison d’Or norocul se află la el acasă

De fiecare dată când oferi flori, pui lângă ele și gândurile tale bune, dar și un strop din energia ta. În multe dintre culturile lumii, unele flori poartă cu ele mesaje și semnificații diferite, dar au și darul de a atrage norocul de partea celui ce le primește. Așadar, dacă îți dorești să faci un cadou special, am pregătit pentru tine o selecție de flori aducătoare de noroc, asociate în multe culturi cu prosperitatea, armonia, norocul și bogăția. Așezate cu grijă și întreținute cu atenție, buchetele de flori sau aranjamentele florale ce conțin aceste flori îți vor însenina toată ziua și îți va schimba radical starea de spirit.

Bujorii

Aceste flori nu atrag doar norocul, ci și o a doua sansa în dragoste. Bujorii sunt cadouri ideale pentru persoana iubită, pentru cea pe care vrei să o cucerești sau, în general, pentru orice doamnă dragă. Pentru a-și manifesta din plin puterea benefică, potrivit principiilor Feng Shui, bujorii trebuie așezați în dormitor.

Crizantemele

Flori cu tradiție antică și simbolism dens în China și Japonia, crizantemele sunt mesagerii anotimpului în care ne aflăm. Dincolo de acest aspect, ele au darul de a atrage norocul și bogăția materială dacă sunt oferite în culoarea galbenă, dragostea atunci cand sunt în tonuri de roșu și sinceritatea atunci când sunt oferite în alb imaculat.

Bambus

Bambusul este o floare extrem de apreciată în zona asiatică pentru că în cultura lor, lujerii verzi de bambus reușesc să predea o lecție foarte importantă umanității: rigiditatea și orgoliul pot înfrânge spiritul uman, în timp ce flexibilitatea, deschiderea și acceptarea sunt căi prin care un om poate fi îmbogățit și înălțat. Cu un aspect interesant și o tradiție fermecătoare, bambusii sunt considerați a fi norocoși.

Crinii

Crinii, cunoscuți și sub denumirea de flori imperiale, au diferite valențe spirituale atât în spațiul european, cât și în cel asiatic. Catolicii asociază puritatea crinului cu Fecioara Maria, iar din acest motiv, crinii sunt cele mai dăruite flori și cel mai potrivit cadou pentru mama sau bunica. Asiaticii cred că aceste flori sunt aducătoare de liniște și atrag fericirea în familie, motiv pentru care sunt așezați mereu în sufragerie. De asemenea, crinii sunt atat de îndrăgiți pe acest continent încât un vechi proverb chinezesc spune că atunci când mai ai doar doi bănuți, cu unul să cumperi pâine iar cu celălalt un crin.

Hortensiile

Hortensia este floarea gratitudinii și a bogăției materiale și spirituale. Așadar, un buchet de hortensii sau un aranjament floral în care acestea se regăsesc poate fi un cadou ideal pentru o colegă sau pentru un colaborator. Pentru a aduce norocul în viața celui ce îl va primii, hortensiile trebuie așezate în spațiul de lucru.

Descoperă buchete de flori aducătoare de noroc la Maison D’or și fă o supriză plăcută oamenilor dragi din viața ta. Ai în vedere că norocul este molipsitor, deci pregătește-te să apară și în viața ta.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/petale-cadou-camp-de-flori-flori-de-primavara-698884/

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top