Auto - Moto

FOTO-SPION Primele imagini de la teste cu noul crossover Dacia

Chiar dacă spectaculosul concept Dacia Bigster a acaparat întreaga atenție a publicului în ultima lună, Dacia a mers înainte cu proiectul aflat pe ultima sută de metri înainte de lansare: crossoverul care va înlocui Lodgy și Logan MCV și va avea premiera chiar în acest an. Primele fotografii-spion au apărut pe piață și oferă o imagine mult mai clară despre cum va arăta mașina.

Ce trebuie să știm despre noul crossover, căruia i s-a mai spus Grand Duster (se pare că va fi mai degrabă Grand Sandero) este că va avea o lungime de circa 4,50 metri, va avea trăsături de SUV, așa cum regăsim la Sandero Stepway, cu o gardă la sol ridicată, și va avea o serie de elemente comune cu noile modele, în special cu Sandero.

Capota profilată, o grilă înaltă, protecții și ornamente de plastic negru în stilul familiei Stepway, bare de plafon, sunt principalele trăsături. Versiunea cu șapte locuri va fi probabil cea mai cumpărată. În plus, există tot mai multe informații privind introducerea motorizărilor hibride din familia E-Tech, regăsite pe Renault Clio.

Așadar, motoare exclusiv pe benzină, similar cu Sandero, fără 4×4, un aspect pronunțat de SUV și spațiu tipic pentru o mașină compactă, acestea vor fi principalele calități ale noului model, al cărui nume nu este încă dezvăluit.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top