Florarii

Flori pentru nunta ta!

dsc_3538Prin departamentul specializat in design floral, Flora Lux ofera creatii speciale unicat ca buchete de mireasa, lumanari de cununie si botez, aranjamentfle florale, corsaje, decoratiuni etc. toate realizate din flori si accesorii atent alese si comandate direct in Olanda special pentru eveniment.
Florile la un eveniment special ca si o nunta, reprezinta unul dintre elementele forte care concura la reusita! De aceea este foarte important ca de acest capitol sa se ocupe chiar cei care se pricep: floristii, persoane specializate in domeniu,care isi pot asuma raspunderea realizarii unui decor de vis. La Flora Lux, o florarie reala in Iasi, oameni devotati si bine pregatiti pentru a-ti crea acel ambient unic dorit, va astepta cu discounturi generoase pentru pachete de servicii si comenzi anticipate.

Alaturi de aranjamentele florale Flora Lux va poate pune la dispozitie tot ce este necesar unei nunti de vis,de la huse pentru scaune si mese,artificii,perdea de lumini ,pana la porumbei albi sau limuzina

Flora Lux
Bulevardul Socola nr, 17 (vis-a-vis de Restaurantul Cotnari)
Telefon: 0232 253 791 / Mobil: 0756 084 321
Web: www.floralux.ro
[fblikebutton]

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top