Evenimente

Trandafiri Arlechin, Trandafiri Curcubeu + 3 Cupoane de Reduceri la diverse servicii @ Floriiniasi.ro

aranjament-naomi1In perioada 7 – 11 noiembrie, cu ocazia Sf. Mihail si Gavril, Gutuiul de Aur a pregatit pentru clientii sai numai oferte una si una.

1. arajamente florale absolut noi cu trandafiri arlechin, trandafiri curcubeu, bouvardia rosie, trahelium purple, porumb decorativ etc

2. livrare gratuita pentru comenzile de minim 70 lei efectuate in magazinul Gutuiul de Aur

3. un spumant gratuit pentru comenzile mai mari de 150 lei platite online pe www.floriiniasi.ro

4. Reducere 10% pentru oricare 2 produse cumparate (cod cupon 102 pe www.floriiniasi.ro sau discount acordat pe loc in magazin)

5. Reducere 10% la 3 servicii necesare oricui (curatenie impecabila prin CLEAN 112, livrare torturi delicioase la domiciliu prin Tortelino, traduceri corecte prin Tradukoo). Reducerea se acorda numai daca cunosti cod cupon red10, pentru toate comenzile de flori efectuate in perioada 7 – 11 noiembrie.

Noutati floriiniasi.ro se regasesc atat online cat si in magazinul Gutuiul de Aur.

aranjament-redpurple

Aranjament Red&Purple, Pret 237 lei

aranjament-trandafirul-arlechin

Aranjament Trandafirul Arlechin, Pret 197 lei

aranjament-caramel

Aranjament Caramel, Pret 217 lei

aranjament-naomi

Aranjament Naomi in Decor cu Porumb, Pret 197 lei

Nu uita! Cod cupon red10 si ai Reducere 10% la serviciile de mai jos:

servicii

FloriinIasi.ro este o florarie online a carei stil se defineste prin eleganta, rafinamentul, creativitatea si originalitatea aranjamentelor florale, rapiditatea echipei de livrare si puterea de a ne adapta la cerintele fiecarui client. Livram flori proaspete si cadouri la domiciliu, in maxim 2 ore, de luni pana duminica, 24 / 24.
FloriinIasi.ro gazduieste colectii de lux si noutati periodice. Comenzile se pot efectua online, in maxim 5 minute. Echipa florariei FloriinIasi.ro are o experienta vasta, dobandita zi de zi, cu cei mai exigenti si pretentiosi clienti, cunoscuti la nivel national si international.

Gutuiul de Aur este un complex de servicii in slujba naturii, frumusetii, creativitatii, inovatiei, rafinamentului, elegantei. Gutuiul de Aur ofera servicii complete pentru gradina si spatii verzi, precum si servicii de remodelare estetica pentru companii.
Gutuiul de Aur este distribuitor EXCLUSIV al produselor Scotts, prin Holland Farming – UNIC importator al produselor Holland Farming Olanda, Scotts International Olanda, Atlantica Agricola Spania, Biolan Finlanda, Terracult Germania etc.

Contact:
Iasi, Str. Pacurari 125
T: 0232 244 100
M: 0745 245 216
www.gutuiuldeaur.ro

gutuiul1

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top