Stiri

Buchete superbe cu Lisianthus, ideale pentru Sfinții Mihail și Gavriil

Ziua de 8 noiembrie este una foarte importantă pentru români, deoarece sunt sărbătoriți Sfinții Mihail și Gavriil, iar aproape 1,3 milioane de români își serbează onomastica. În aceste condiții, cu siguranță cunoști și tu un sărbătorit și probabil te gândești care ar fi cadoul ideal pentru a-i înveseli ziua. Dacă vorbim despre doamne și domnișoare, îți recomandăm să alegi cu încredere flori. Acestea reprezintă un cadou clasic, care nu poate fi refuzat, așa că nu vei da greș dăruind un buchet de flori. Pentru a-ți veni în ajutor, în continuare îți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase buchete de flori online cu Lisianthus, pe care le poți comanda de la Maison d’Or, cu livrare în cele mai bune condiții.

Dacă persoana sărbătorită adoră culoarea albastră, următorul buchet va fi în totalitate pe placul ei: Buchet Cu Hortensii, Delphinium Și Lisianthus. Acesta este format din hortensii,  delphinium și bineînțeles, Lisianthus. După cum poți observa și din imagine, este un buchet elegant, dar care păstrează totuși un aspect modern și proaspăt. Buchetul este însoțit de o felicitare personalizată, un flower bag, o punguță cu hrană florală și instrucțiuni de îngrijire. De asemenea, va fi livrat într-o cutie specială de transport, astfel încât să ajungă în cele mai bune condiții la destinație.

Vrei să oferi un buchet impresionant din toate punctele de vedere? Atunci alege acest superb Buchet De Flori Cu Lalele Roz Și Antirrhinum. Știm că poate părea neobișnuit să oferi lalele toamna, însă îți garantăm că acestea conferă buchetului farmecul aparte pe care îl are. Pe lângă superbele lalele, acest buchet mai conține și Buchet hortensie roz, germini crem, lisianthus roz, antirrhinum, trandafiri crem și eucalipt. Trebuie să menționăm și ambalajul elegant, care impresionează nu doar prin design, dar și prin dimensiuni. Nu-i așa că arată superb?

În cazul în care îți dorești să oferi un buchet format din flori clasic, atunci alege cu încredere acest Buchet Trandafiri Harmony. În componența sa intră următoarele flori: trandafiri albi, trandafiri cyclam,  lisianthus alb, lisianthus roz, aspidistra, salal și alte materiale.Este un buchet elegant, simplu din punct de vedere al design-ului, dar care atrage tocmai prin această simplitate. Este ideal pentru a fi dăruit iubitei sau soției, datorită semnificației florilor componente, în special datorită trandafirilor.

Tot pentru persoana iubită este ideal și acest minunat Buchet De Flori Cu Trandafiri Ciclam Și Minirosa. Trandafirii ciclam sunt foarte asemănători celor roșii din punct de vedere al semnificației, așa că îți recomandăm să îi alegi mai des. Pe lângă acești superbi trandafiri, buchetul mai conține și lisiathus mov, waxflower roz, trandafiri cyclam, minirosa crem și mix de verdeață.

Ultimul buchet pe care ți-l recomandăm astăzi se potrivește perfect ultimei luni de toamnă, datorită culorilor sale predominante și bineînțeles, florilor componente. Este vorba despre un Buchet De Flori Cu Hortensie Mov, Trandafiri Și Matthiola Lila. După cum poți vedea și din imagine, culorile predominante sunt mov, albastru și verde.

În încheiere, sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre de buchete ideale pentru a fi dăruite pe 8 noiembrie.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/ENwZHtvuBww

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top