Stiri

Formația de nuntă 2 Zece dă drumul muzicii și distracției la evenimentul dumneavoastră

Atunci când are loc emoționantul moment în care el o cere în căsătorie, iar ea zice DA!, copleșiți fiind de tot felul de stări, este un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte. Știm ce amalgam de emoții trăiți, știm cât de mult vă doriți ca totul să iasă perfect. Formatia de nunta 2 Zece poate să asigure distracția și voia bună la evenimentul dumneavoastră.

Dincolo de acest moment, toate celelalte care vor urma sunt menite să facă această bucurie de mii de ori mai intensă, mai pătrunzătoare în inimi și în gânduri. Desigur, vorbim despre momentul în care are loc unicul eveniment din viață: căsătoria.

Să cunoaștem mai bine formația de nuntă 2 Zece

Trupa 2 Zece un band de nuntă din București, o trupă de cover ce a prins contur în anul 2010.

Există câteva principii de bază pe care le respectăm. Așa încât relația cu clientul să fie una mutual benefică încă de la semnarea contractului. Ne place să oferim tot ceea ce avem mai bun. Doar pe această cale putem câștiga încrederea oamenilor cu care lucrăm. Închegăm o relație profesională temporară cât mai sănătoasă și să fim mulțumiți de ceea ce am realizat la evenimentele la care luăm parte.

Avem grijă să ne respectăm clienții și, desigur, ne dorim ca acest lucru să fie reciproc. De exemplu, una din condițiile pe care ne dorim să fie respectate este legată de faptul că ne rezervăm dreptul de a nu cânta manele în cadrul evenimentelor la care luăm parte. De fapt, aceasta ar fi unica condiție în legătură cu genurile muzicale pe care le abordăm. Avem un repertoriu bogat, care cuprinde pop, rock, rock’n’roll, latino etc., fiind conceput astfel încât să țină invitații pe ringul de dans.

În cazul în care doriți și programe de folclor live, putem intermedia acest serviciu cu mai mulți interpreți de muzică populară foarte apreciați de public.

Unde-i rost de distracție, acolo suntem și noi

Mergem oriunde suntem solicitați. Indiferent dacă ne ne chemați în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara sau în București, noi ajungem acolo și ne facem treaba cum știm mai bine.

Ceea ce dorim să subliniem este faptul că putem fi alături de dumneavoastră oriunde și oricând, în funcție de disponibilitatea datei la care suntem solicitați.

Astfel, puteți conta pe prezența noastră tot timpul. Recomandăm să vă rezervați din timp data preferată, pentru că solicitările nu contenesc să apară și nu ne place când trebuie să refuzăm din astfel de considerente.

Dotări de ultimă generație și servicii speciale în funcție de necesități

Avem 12 ani de experiență pe care i-am dobândit cu multă muncă și ne-am extins paleta de servicii. Prin urmare, în funcție de show-ul pe care doriți să vi-l creăm la evenimentul dumneavoastră, puteți alege dintr-o serie generoasă de servicii.

Spre exemplu, puteți opta pentru diverse jocuri de lumini, ce au rolul de a da o notă cât mai complexă evenimentului dumneavoastră sau. Aveți posibilitatea de a ne solicita momente de concert cafe pentru primirea invitaților, momente de cover live, precum și momente de folclor live.

Nu în ultimul rând, alături de noi, putem aduce și un Maestru de Ceremonii. Asta numai dacă vă doriți o organizare minuțioasă a tuturor momentelor-cheie din cadrul evenimentului. MC-ul se ocupă de organizarea momentelor specifice evenimentului (deschiderea petrecerii, dansul mirilor, aruncatul buchetului, tortul, diverse jocuri de societate etc.).

Alegeți muzica de nuntă preferantă

Alegeți muzica de nuntă preferată. Vă puteți aduce aportul. personalizând playlist-ul DJ-ului (white list/ black list). Astfel, dacă aveți anumite piese de actualitate pe care le preferați și pe care vă doriți să le auziți la evenimentul dumneavoastră, acest lucru este cu putință. De asemenea, pentru momentul mult așteptat al mirilor, valsul ce dă drumul petrecerii, puteți opta pentru orice melodie doriți. Condiția este să ne-o trimiteți din timp, în așa fel încât să existe o organizare perfectă dinainte.

Trupa 2 Zece a realizat petreceri de 10 la fiecare eveniment la care am luat parte cu cei 7 membri ai noștri. Nu știm dacă o fi o cifră magică și în cazul nostru. Însă am fost suficienți ca număr pentru a ne pune amprenta într-o manieră cât mai pozitivă asupra evenimentului dumneavoastră.

Concret, bandul din București este format din 3 soliști extrem de talentați. Aceștia pot aborda orice tip de piese din muzica modernă, contemporană. Li se alătură 2 chitariști (chitară bas și chitară electrică), precum și un toboșar. Membrilor de bază li se adaugă un DJ profesionist și experimentat, un inginer de sunet specializat, dar și maestrul de ceremonii.

În concluzie, suntem, gata să facem din evenimentul dumneavoastră cel mai frumos și memorabil moment din viață.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top