rent a car iasi iasi
Stiri

FREELANCER la inceput de drum? SECRETELE unei CARIERE DE SUCCES

Iti doresti ca independenta de pe planul profesional sa iti aduca multiple beneficii? Ai dori sa creezi din locuinta ta, un camin care sa iti sporeasca creativitatea, oferindu-ti confort si inspiratie, constant? Atunci cand te hotarasti ca este momentul sa fii pe cont propriu, este foarte important sa iti asumi responsabilitatile survenite, fiind constient de consecintele tuturor actiunilor tale. Pentru ca acest proiect personal sa se bucure de succes si reusite, trebuie sa fii foarte calculat, bazandu-ti fiecare alegere pe motive bine stabilite, determinate in urma unor analize personale aprofundate. Nu ezita sa indraznesti si fa acest pas, fiind insa precaut si rational, avand mereu alaturi, lista bine definita a prioritatilor si a principiilor pe care le ai. Datorita mai multor factori, aceste aspecte se pot schimba si vei fi nevoit sa te autoanalizezi pentru a observa daca drumul tau este in continuare ascendent.

Mediul de lucru

 

Cand alegi sa lucrezi independent de o firma, este important sa te asiguri ca iti oferi toate conditiile de lucru necesare unei desfasurari a activitatii tale, in conditii optime, care sa iti sporeasca ritmul de lucru si creativitatea.

Indiferent de domeniul de activitate,  de existenta unui punct de lucru diferit sau nu fata de locuinta ta, fiind independent si transformandu-ti munca intr-un business, trebuie sa iti asiguri conditii optime de lucru. Nu neglija niciun aspect si indeplineste-ti nevoile pe care mintea si corpul ti le solicita, fie ca este vorba de intensitatea si temperatura (nuanta) luminii din spatiul de lucru, fie ca este implicata comoditatea pieselor de mobilier.

Un factor foarte important pentru a-ti proteja organismul, beneficiind de energie la capacitate maxima, este lumina. Aceasta este strans legata de vedere, influentand capacitatea de captare si analiza a ceea ce ai de facut, putand favoriza sau defavoriza concentrarea alocata realizarii unui task. Daca nu ai posibilitatea de a beneficia de lumina naturala in cantitatile de care ai nevoie, alege unul dintre multiplele modele de lampa de birou cu led, astfel incat vederea sa iti fie protejata, oricand si oricat ai lucra. Acestea se regasesc intr-o gama vasta de forme si culori, fiind usor de integrat in design-ul camerei de lucru, indiferent de stilul artistic si arhitectural al acesteia.

Daca vrei sa iti sporesti creativitatea, maximizandu-ti productivitatea, personalizeaza-ti locuinta pe cat de mult posibil, pentru ca aceasta sa te reprezinte in totalitate. Opteaza pentru banda led, fie pentru a personaliza design-ul interior, fie pentru a aduce un plus de modernitate. Inspira-te din decoratiunile pe care le alegi sa iti completeze aranjamentele interiorare si nu iti forta creativitatea, ci alimenteaza-ti imaginatia, urmarind mereu sa experimentezi si sa descoperi continuu.

 

Promovarea

 

Atunci cand devii freelancer, este important sa ai modalitati prin care sa iti poti continua activitatea, sustinandu-te TU pe TINE financiar, chiar si cand nu mai exista o sursa constanta de venit. Pentru a face acest lucru, inca dinainte de a face pasul cel mare in indeplinirea visului tau, este nevoie sa aloci timp, energie si un capital financiar, pentru a-ti crea rezerve si un plan catre reusita.

Incearca sa iti diversifici cat mai mult networking-ul, astfel incat sa fii activ pe mai multe planuri, realizand mici si diverse proiecte, cu scopul vizibilitatii si obtinerii de recomandari. Acestea sunt doua dintre cele mai eficiente modalitati de promovare, cel putin in prima perioada a proiectului de freelancing. Odata cu trecerea timpului, cu acumularea de experienta, vei avea resursele necesare pentru a face diverse investitii in publicitate, specialistii recomandand ca aceasta sa fie orientata intr-un procent cat mai mare sau total, inspre sfera de online.

 

 

Pentru cei care doresc sa isi croiasca singuri drumul spre succesul profesional, este foarte dificil sa gaseasca echilibrul dintre planurile existentiale, datorita concentrarii masive pe care o acorda intr-o singura directie, unui singur obiectiv. Cu toate acestea, este esential pentru o viata fericita, ca balanta dintre personal, social si profesional sa fie echilibrata, astfel incat succesul sa fie cumulul implinirilor tuturor acestor parti componente ale unei persoane.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top