Stiri

Echipament necesar pentru airsoft

Daca va asteptati la victorie, faceti-va timp inainte de lupta pentru a va intelege pe deplin echipamentul. Iata o lista de baza a ceea ce trebuie sa aduceti si sa purtati intr-un razboi airsoft.

Arma: o pusca cu luneta sau chiar un pistol vor indeplini aceasta nevoie. Puteti fi eficient cu orice arma atat timp cat intelegeti abilitatile sale si cum functioneaza. Armele pentru airsoft le puteti alege din magazin airsoft .

Jacheta usoara sau bluza cu maneca lunga: Veti avea nevoie de protectie pentru brate si corpul superior, deoarece acesta va fi locul pe care inamicul va avea cea mai mare sansa de a-l lovi. Aveti grija sa imbracati o bluza sau o jacheta cu o buna ventilatie, astfel incat aceasta sa elimine umiditatea si sa va mentina pielea uscata.

Masca: o masca de paintball este minunata. O masca completa a fetei va va proteja de la lovirea urechilor si a gurii. Un singur bb in locul nepotrivit va poate distruge ziua, deci optati pentru o protectie maxima.

Bocanci: Pantofii obisnuiti pot fi folositori in majoritatea bataliilor. Dar pentru protectie maxima optati pentru bocanci militari . Legati bine sireturile pentru a evita dezlegarea si pentru a impiedica noroiul si murdaria sa intre in incaltaminte.

Pantaloni: Puteti folosi orice pantaloni pe care nu va deranjeaza sa ii rupeti sau ii murdariti.

Sosete: sosetele pentru drumetii sunt o alegere buna. Ele sunt destul de confortabile pentru purtare indelungata, si cele mai multe modele sunt bune impotriva umiditatii.

Echipament Airsoft optional

Toc pentru arma: Tocurile sunt excelente pentru pistoale, iar o curea de 1 sau 2 puncte este un sistem de transport foarte eficient pentru o pusca. Veti obosi sa carati o arma prin tufisuri toata ziua; un toc sau o curea este alegerea potrivita.

Vesta tactica: o vesta cu o multime de buzunare si o buna ventilatie este excelenta pentru a purta rezerve suplimentare, apa, munitie, si multe altele.

Rezerve suplimentare: Rezervele suplimentare va vor ajuta sa nu fie necesar sa va opriti si sa reincarcati intr-un moment critic in lupta. Este deosebit de frumos sa aveti si alte rezerve pentru pistoalele dvs., pentru ca acestea au o capacitate de munitie inferioara.

Luati in considerare cumpararea de grenade. Un avantaj major pentru jocurile airsoft sunt grenadele. Aceste dispozitive va ofera o mana superioara in timpul luptelor si a altor progrese tactice. Grenadele cu fum care pot fi cumparate de la standurile de artificii, sunt de obicei foarte eficiente. Grenadele airsoft sunt, de asemenea, eficiente. Retineti insa ca nu toate campurile de lupta permit folosirea grenadelor, si folosite in mod necorespunzator pot fi foarte periculoase.

Statie de comunicare: Statiile radio sunt o optiune excelenta pentru comunicarea pe distante lungi, sau pentru a coordona o misiune cu alti membri ai echipei.

Fiecare soldat ii datoreaza echipei sale sa fie pregatit pentru lupta, si incepand cu uneltele potrivite este o modalitate excelenta de a arata echipei in care actionati ca va pasa. Incercati sa achizitionati treptat si echipamentele optionale, pentru a va bucura pe deplin de ceea ce inseamna cu adevarat sportul airsoft.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top