Sport

FRF și OPPO anunță semnarea unui parteneriat prin care brandul global devine sponsor oficial al echipei naționale feminine și furnizor al telefonului oficial pentru toate loturile naționale de fotbal

În următorii doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, OPPO va fi sponsor oficial al selecționatei feminine și furnizor al telefonului oficial pentru toate loturile naționale, masculine și feminine, ca urmare a unui parteneriat semnat cu FRF. Această nouă colaborare extinde parteneriatele sportive existente și ambițiile OPPO de a inspira și implica utilizatorii pasionați de sport. Producătorul de smartphone-uri are deja parteneriate consacrate cu UEFA, cu turneele de tenis Wimbledon și Roland Garros și este și partener global al Consiliului Internațional de Cricket (ICC).

OPPO intră azi în familia fotbalului românesc după ce începând cu anul 2022 a susținut fotbalul global, ca urmare a parteneriatului cu UEFA pentru mai multe competiții gestionate de forul fotbalistic, inclusiv UEFA Champions League, Supercupa UEFA, finala UEFA Futsal Champions League și finala UEFA Youth League, pentru două sezoane.

“Parteneriatul cu OPPO reprezintă o manifestare a angajamentului nostru față de dezvoltarea fotbalului în România la toate nivelurile.

Suntem bucuroși să avem OPPO, un brand internațional de succes, alături de noi în această călătorie, pentru a continua să promovăm fotbalul ca un liant social și pentru a le oferi fanilor o experiență de neuitat. Telefoanele inteligente au devenit dispozitive esențiale în viața noastră de zi cu zi, iar fotbalul este unul dintre principalele domenii de interes pentru milioane de oameni din întreaga lume dar și din România, unde este cel mai urmărit sport pe mobil.

Începând de astăzi, OPPO devine și furnizorul oficial de telefoane pentru toate loturile naționale, atât feminine, cât și masculine”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Parteneriatul cu Federația Română de Fotbal pentru susținerea echipelor naționale reprezintă angajamentul OPPO pe termen lung de a susține sportul rege din România. Suntem primul partener din tehnologie care devine sponsor al echipei naționale de fotbal feminin a României și furnizeaza telefonul oficial al tuturor echipelor naționale de fotbal, iar această susținere se va vedea înclusiv în linii dedicate de produse izvorâte din acest parteneriat”, a declarat Yang Shaohua, General Manager OPPO România.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top