Evenimente

Friday after-hour evolution with DJ MIKE, 27 mai

vineri-27-b-mikeVineri 27 mai 2011 incepand cu ora 02:00 B Society Club situat pe strada Otilia Cazimir nr. 18, va pregateste un after party de zile mari al carui invitat special este Dj Mike.
Pretul biletului de intrare la petrecere este de 20 LEI si include “One Long Drink”, iar fetele intra gratuit.
Informatii si rezervari la 0740 281 021 si 0751 337 195
A fost pasionat de muzica electronica din anii 90 , in cativa ani reusind sa -si adune o colectie impresionanta de vinyluri si cduri . In 1993 a trecut la pasul urmator devenind DJ .
. A urmat o perioada cu rezidente in mai multe cluburi din vestul Romaniei iar in 1998 a fost invitat sa mixeze alaturi de cativa dj internationali celebri intr-un turneu care promova muzica electronica in cluburile romanesti impreuna cu campania de lansare a unei bauturi energizante.
Clubul care a avut un loc aparte in cariera lui a fost “Bianco E Nero ” din Cluj-Napoca in care a avut rezidenta in perioada 1999-2001. Acolo s-a implicat in organizarea petrecerilor cunoscute sub numele “DJ’s Gathering” pe care multi si le aduc aminte avand ca invitati nume mari din Anglia , Germania si Ungaria in urma carora a devenit cunoscut la nivel national.A mixat alaturi de Paris & Sharp , Alex Bau , Tommiboy si alte nume celebre la primele petreceri cu muzica electronica ce aveau loc in Romania .Pe langa colaborari cu diverse cluburi din Cluj (Bianco E Nero, Diesel & Flash , Crema ) a mixat in cluburi din Bucuresti , Timisoara , Arad , Baia Mare,Sibiu , Brasov , Iasi , Galati ,Pitesti , Constanta …
In 2003 incepe colaborarea cu XS – Iasi . Aici a organizat pe parcursul a 7 ani petreceri memorabile mixand impreuna cu nume importante ale scenei mondiale cum ar fi : Olliver Mac Gregor , Danielle Tignino (Psycho Radio) ,Yahel , Andy Morris (Narcotic Thrust) Michel de Hey , Toni Rios, Hybrid, Lee Burridge ,Rick Pier O’Neil (RPO), Margaret Dygas ,Martin Garcia ,Pascal Feos , 16 Bit Lolita’s , Lucio Aquillina ,si multi altii. In prezent este artist al agentiei de booking Mainevents . In 2009 si 2010 a fost invitat da diferite festivaluri si evenimente de anvergura mixand impreuna cu Hernan Cattaneo , Yousef , Bill Patrick , Michel de Hey , Audiofly , Nima Gorji , pe langa clubul XS avind si o rezidenta in clubul Kush.
Pe langa activitatile de club , a colaborat cu diferite posturi de radio romanesti si internationale si a realizat mai multe emisiuni de specialitate cum ar fi ” “Sunday X-Press” si “Basic Sound”. In prezent , este producatorul proiectului “Magnetic Sound ” – emisiune de muzica electronica difuzata in toata partea de Est a tarii prin reteaua Impact FM si pe internet , lansata in decembrie 2008. Aici are invitati saptamanali , dj-i si promoteri de evenimente si promoveaza cele mai noi productii si seturile exclusive ale invitatilor emisiunii. Proiecte de viitor sunt dezvoltarea si promovarea brandului “Magnetic Sound” , lansarea unor productii proprii si a unei case de discuri. Soundul sau oscileaza intre house – tech si techno .

[fblikebutton]
vineri-27-b-mike

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top