Evenimente

Tribute MJ @ BackRoom -34-, 27 mai

tribute-michael-jackon-back-room-34Nu peste mult timp, se implinesc 2 ani de la disparitia prematura a Regelui Muzicii Pop.
Oare mai exista artisti care sa aiba… combinatii de calitati precum : naturalete, rafinament, maiestrie, originalitate, magie, modestie?
Si a aparut, pe scena lumii, un om care ne-a aratat ca nimic nu e imposibil, atunci când e vorba de spectacol. A aparut un om care a inventat notiunea de „artist” si ideea de „let me entertain you”, care revolutionat audio-vizualul cu videoclipurile sale venite la pachet cu un scenariu, o poveste de viata, un mesaj subliminal. Un om care a stiut ca, pentru a-si onora publicul, trebuia sa investeasca enorm în spectacolul pe care i-l oferea. Un om care a stiut ca, doar muncind pâna la epuizare, investind timp, efort (si intelectual, nu numai fizic) si resurse financiare – doar asa îi putea dovedi publicului sau ca îi pasa. Un om pentru care conceptul „merge si asa” a ramas pentru totdeauna o necunoscuta; un om care si-a dat seama ca publicul merita totul – si i-a oferit totul. Mai mult decât atât, a facut-o cu maxima seriozitate, cu drag si cu abnegatie. Un om care a stiut ca ceea ce oferi conteaza infinit mai mult decât ceea ce primesti – si care a fost rasplatit pe masura de public. Omul acesta se numeste Michael Jackson.

Vineri, 27 mai 2k11, Back Room -34- iti REaminteste CINE a fost, ESTE si VA fi Regele Muzicii Pop… care este mostenirea lasata noua de Michael Jackson, sa-i punem muzica acolo unde îi este locul. Este datoria noastra sa protejam si sa mentinem vie amintirea Geniului.

TRIBUTE to MICHAEL JACKSON.

Adunam toti fanii ca sa REdescoperim savoarea muzicii si magia dansului sau caracteristic.

Stiluri muzicale :

Rare groove
R&B
House & dance mash-up
Oldiez 80’s + 90’s hitz

Sound asigurat de ManuVibez.
Michael Jackson is ALIVE only in Back Room -34-!…

Relatii si rezervari la 0730 617 531
tribute-michael-jackon-back-room-34

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top