Stiri

FZN Arena: Padel, Pickleball, Street football și Teqball în Iași

Descoperă noul concept sportiv! Fuziunea dintre jocuri și mișcare la FZN Arena Iași!

Bucuria sportului și aventurii se întâlnesc în inima Iașului! Este timpul să descoperi o lume plină de energie și entuziasm, să îți încerci abilitățile și să te distrezi alături de cei dragi la noi la FZN Arena Iași!

În căutarea unei experiențe noi și incitante? Padel-ul este răspunsul! Un sport dinamic, jucat în dublu, care combină elemente din tenis și squash. Indiferent de nivelul tău de pregătire fizică, Padel-ul este accesibil și plăcut de învățat. Imaginați-vă un teren de dimensiuni reduse, o minge agitată, și tu și partenerul tău luptând pentru fiecare punct. În Padel, comunicarea și colaborarea sunt cheile victoriei. Descoperă senzația unică pe un teren construit conform standardelor WPT (World Padel Tour) chiar în Iași!

Dacă ești în căutarea unei provocări noi, Pickleball-ul este alegerea perfectă! Acest sport unic combină elemente din tenisul de masă, tenisul de câmp și badminton, oferind o modalitate distractivă de a-ți îmbunătăți condiția fizică. Primul teren de
Pickleball din Romania cu suprafata de joc la nivelul standarderlor USPA (United States Pickleball Association) este locul ideal pentru a te distra alaturi de prieteni, si pentru a-ti incepe calatoria in lumea sporturilor cu racheta.

Fan al fotbalului? Atunci Street-Football-ul sau “clasica Miuță” este pentru tine! Experimentează adrenalina și bucuria jocului de echipă într-un mediu relaxat și prietenos. La FZN Arena Iași, vei găsi un teren special amenajat pentru a-ți dezvolta abilitățile și pentru a te bucura de fiecare moment petrecut pe gazon.

Dacă ești pasionat de tehnologie și fotbal, Teqball-ul este jocul ideal pentru tine! Învață să domini mingea pe o masă curbată, într-un mediu competitiv și distractiv. Fie că joci în 2 sau 4 persoane, Teqball-ul te va provoca și te va fascina cu fiecare mișcare.

FZN Arena Iași
Adresă: Bd. Chimiei nr. 14
Telefon: 0739 627 362
E-mail: contact@fznarena.ro
Program: Luni – Duminică 10:00 – 22:00
Rezervari online: https://fznarena-ro.matchpoint.com.es/Booking/Grid.aspx

Descoperă Padel-ul în Iași!

Ai auzit de Padel? Este un sport dinamic, jucat la dublu, care îmbină elemente din tenis și squash. Este perfect pentru toată lumea, indiferent de nivelul de pregătire fizică, și este extrem de plăcut de învățat. Avantajele sunt clare: poți face mișcare, te poți distra și poți petrece timpul alături de familie și prieteni. Padel-ul a cucerit deja inimile oamenilor din întreaga lume și acum poți experimenta acest sport și în Iași, pe un teren construit la standardele WPT (World Padel Tour).

Terenul de Padel, de dimensiuni reduse, te provoacă la maxim în timpul jocului. Coechipierii trebuie să colaboreze și să comunice pentru a obține victoria. Desigur, terenul este delimitat de pereți transparente, iar mingea poate lovi pereții externi, amintind de atmosfera din squash.

Rachetele și mingea sunt special concepute pentru acest sport. Racheta de Padel, spre deosebire de cele din tenis sau squash, are un design distinctiv, cu un miez de spumă rigidă care oferă o manevrabilitate excelentă.

Așadar, descoperă fascinația Padel-ului și bucură-te de o nouă experiență sportivă în Iași!

 

Explorează Pickleball-ul în Iași!

Dacă ești în căutarea unei experiențe sportive inovatoare, Pickleball-ul este alegerea perfectă. Acest sport unic combină elemente din tenisul de masă, tenisul de câmp și badminton, oferind o modalitate distractivă de a-ți îmbunătăți condiția fizică. Indiferent dacă joci individual sau în echipă, Pickleball-ul te va provoca și te va încânta.

Terenul de dimensiuni mici îți permite să comunici ușor cu colegii de echipă și cu adversarii. În plus, accesibilitatea este un aspect important, iar regulile simple fac acest sport perfect pentru toată lumea.

Așadar, adună-ți prietenii și vino să experimentezi Pickleball-ul la FZN Arena din Iași!

 

Descoperă Street Football-ul la FZN Arena Iași!

Dacă ești pasionat de fotbal, Street Football-ul este exact ceea ce cauți. Acest sport de echipă, similar fotbalului de sală sau celui de plajă, oferă o experiență unică și captivantă. Jocul se desfășoară între prieteni, într-un mediu relaxat, iar regulile sunt adaptate la preferințele echipei.

Street Football-ul te provoacă să fii creativ și să te distrezi alături de prieteni într-un spațiu amenajat special pentru acest sport la FZN Arena din Iași.

 

Încearcă Teqball-ul în Iași!

Teqball-ul este o combinație fascinantă între fotbal și tenisul de masă, oferind o experiență captivantă și plină de adrenalină. Jocul necesită abilitate, concentrare și rezistență, fiind perfect pentru amatori și profesioniști deopotrivă.

Descoperă Teqball-ul la FZN Arena din Iași și bucură-te de o nouă dimensiune a sportului într-un mediu prietenos și competitiv.

 

FZN Arena Iași
Adresă: Bd. Chimiei nr. 14
Telefon: 0739 627 362
E-mail: contact@fznarena.ro
Program: Luni – Duminică 10:00 – 22:00
Rezervari online: https://fznarena-ro.matchpoint.com.es/Booking/Grid.aspx

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top