Sanatate

Gadgeturile – aliatii sanatatii

Gadgeturile - aliatii sanatatii“Pentru o viata sanatoasa faceti miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi”. Acesta este mesajul care vine sa ne incurajeze sa adoptam un stil de viata sanatos prin exercitiu.
Desi cu totii stim impactul benefic pe care-l are sportul asupra sanatatii fizice si psihice, adevarul este ca, foarte putini dintre noi fac miscare iar acest fapt este sustinut si de Organizatia Mondiala a Sanatatii care de la an la an prezinta statistici tot mai ingrijoratoare legate de calitatea vietii la nivel mondial.

Gadgeturile - aliatii sanatatii

De ce nu facem sport?

Exista un infinit de motive dar, pentru orice scuza de a nu face miscare exista un raspuns: motivatia. De cele mai multe ori cautam ceva sau pe cineva care sa ne motiveze, sa ne inspire si sa ne indice performantele. Este un comportament firesc pentru ca automotivarea, este un exercitiu de spirit care de cele mai multe ori este si cel mai dificil.

Gadgeturile - aliatii sanatatii

In cele ce urmeaza, vom povesti despre gadget-urile sanatoase care ne pot motiva si cu ajutorul carora ne putem imbunatati indicii de sanatate si anume, ceasurile fitness care pe langa faptul ca sunt un accesoriu care ne completeaza tinuta, acestea sunt si foarte utile pentru ca, datorita acestor gadget-uri ne gasim inspiratia pentru a mai face cativa pasi. Cum sa te gandesti sa urci sau sa cobori cu liftul cand ai un target de 10.000 de pasi pe zi? Sau, atunci cand vezi ca esti la mijloc distanta de scopul propus? Sa stiti ca acest tip de motivare chiar functioneaza pentru ca trezeste un sentiment de competitie si asa cum de cele mai multe ori ne dorim sa fim castigatori ne lasam antrenati in aceasta cursa din care avem doar de castigat. Cum inregistram performantele? Foarte simplu. Datorita aplicatiei mobile, ceasul fitness este conectat prin Bluetooth la telefon si atunci putem urmari numarul de pasi, dinstantele, caloriile si viteza de deplasare. Cat despre pret, acesta variaza in dependenta de specificatiile tehnice, design cat si brand-ul pe care-l reprezinta.

Pe tine ce te motiveaza sa faci sport?

Text de Rada Baltag

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top