Evenimente

Gala team ADventure, 13 noiembrie 2009

macheta-presa-team-adventure-galaPRIME Iasi, Asociatia Europeana a Studentilor la Comunicare si Relatii Publice, filiala Iasi, va invita la Gala Festivalului Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure, eveniment ce se va desfasura pe 13 noiembrie, incepand cu orele 12:00, in Aula „Gheorghe Asachi”, din corpul A al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”.
Dupa trei saptamani in care echipele inscrise in concurs au lucrat la elaborarea unei strategii proprii pentru problema primita, iata ca a venit momentul in care acestea isi vor prezenta public solutiile la care au ajuns. Veti descoperi atat modul de gandire si abordare al studentilor cu privire la situatiile reale in care s-au aflat, cat si opiniile unui juriu specializat, format din cadre academice si reprezentanti ai firmelor partenere – Sylver-Rom, VON Consulting si Ilvas.
Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure , aflat la cea de-a doua editie, se adresează tuturor celor interesati de domeniul Comunicarii si al Relatiilor Publice, având ca scop crearea unui cadru de intalnire si colaborare intre mediul academic, agentii economici si studentii activi în acest domeniu. In viziunea PRIME Iasi, team ADventure este, pe plan local, primul concurs studentesc, bazat pe strategie din domeniul publicitatii si al relatiilor publice care invita studentii, si nu numai, la o expeditie bazată pe aventura, competitie, spirit de echipa si creativitate.
PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME – Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

macheta-presa-team-adventure-gala

Proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.
Partener: Casa de Cultura a Studentilor Iasi
Parteneri educationali: British Council, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”
Parteneri media: Ziarul de Iasi, Kiss FM, apPRentice.ro, 360 city, PR Progress, iasi4u.ro, bogdangrigore.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top