Evenimente

team ADventure – Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – Ediţia a VI-a – octombrie – noiembrie 2013

Miercuri, 16 octombrie 2013, orele 20:10, în sala II8 din corpul A al Universității „Alexandru I. Cuza” din Iași, va avea loc lansarea celei de-a șasea ediții a Festivalului team ADventure, organizat de PRIME Iași, competiție ce presupune crearea de campanii de relații publice și publicitate, pe baza unor anumite studii de caz puse la dispoziţie de către companii ieşene.
team ADventure are ca target principal studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

Proiectul are trei secţiuni publice: Lansarea, unde are loc înscrierea echipelor în concurs, Conferința, susținută de către 3 specialiști din domeniu, ce are menirea, prin tematicile abordate, sa sprijine echipele înscrise, și nu în ultimul rând Gala, unde echipele participante vor prezenta studiile de caz și vor fi premiate.

Partenerii de anul acesta sunt Gramma Winnes, Mamma Mia si Școala de șoferi AutoNăstase.
Toate detaliile referitoare la proiect se vor prezenta în cadrul evenimentului de lansare, miercuri, și complementar, se pot găsi accesând www.primeiasi.ro sau paginile de facebook Asociația.PRIME.Iasi și team.adventure.iasi.

PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală. Are ca obiectiv principal să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top