Stiri

Genpact deschide un hub în Iași și da drumul la angajări

Genpact România, entitate sub umbrela gigantului american Genpact, își extinde prezența în peisajul vibrant al regiunii de Nord-Est a României. Planurile companiei prevăd deschiderea a nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de oportunități de muncă, acoperind domenii variate precum finanțe, gestionarea riscurilor, vânzări și servicii comerciale, suport IT și analiză de date. Cei privilegiați să beneficieze de aceste perspective sunt locuitorii din Iași și din împrejurimi.

Cu un efectiv actual de aproape 4.000 de profesioniști în România, Genpact pune bazele unui hub de colaborare în inima Iașului. Acest spațiu multifuncțional nu va fi doar un loc de muncă, ci și un centru de întâlnire pentru clienți și pentru angajații care adoptă munca de la distanță.

Noii veniți se vor alătura unei echipe deja consolidată, formată din peste 100 de persoane ce lucrează în prezent de la distanță, stabilind astfel un echilibru între dinamismul noului hub și forța deja existentă în rândurile profesioniștilor din Iași și împrejurimi. Cu prezența lor solidă pe piața locală începând din anul 2005, Genpact România continuă să scrie povestea sa de succes ca parte integrantă a grupului american Genpact.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top