Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Vineri 20 Octombrie 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate.

CURS VALUTAR

Euro – 4.9677 Lei sus
Dolar american – 4.6717 Lei sus
Lira sterlină – 5.7103 Lei jos
Francul elveţian – 5.1335 Lei jos

STIRI SCURTE

Consiliul Concurenței investighează Apple. Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind o posibilă încălcare a regulilor de concurență de către companiile Apple Inc. și Apple Distribution International Limited – denumite împreună „Apple” – pe piața publicității prin aplicații pe dispozitive mobile iOS. (profit.ro)

Bucureştiul, Braşovul şi Aradul vor adăuga peste 580 de camere de hotel sub un brand internaţional în 2024. Hotelurile care se vor deschide anul viitor sunt Ibis Styles Braşov, Corinthia Bucureşti, Adagio şi Tribe Bucureşti, DoubleTree by Hilton Braşov şi Autograph Collection by Marriott Arad. Deschiderea acestor ho­teluri va marca câteva premiere pe piaţa locală hotelieră. (zf.ro)

HUAWEI lansează oficial FreeBuds Pro 3, căștile TWS cu Hi-Res Dual Driver Sound System și ANC 3.0 inteligent. HUAWEI impresionează cu o calitate superioară a sunetului odată cu lansarea HUAWEI FreeBuds Pro 3. Noua generație flagship de căști TWS vine cu actualizări hardware și software și oferă clienților o audiție de înaltă calitate cu Hi-Res Dual Driver Sound System și ANC 3.0 inteligent. (ebogdan.ro)

Permisul de conducere pentru tractor – obligatoriu de la 1 iulie 2024. Din 1 iulie 2024, conform unui proiect de lege depus la Senat, va deveni obligatoriu obținerea permisului de conducere categoria Tr pentru tractor. Până la această dată, conducătorii mașinilor agricole nu vor fi sancționați penal cu condiția să poată demonstra că dețin permis de conducere pentru alte categorii de vehicule. (agripedia.ro)

STIRI DIN IASI

Magazinul Jumbo își așteaptă clienții, începând de astazi, 20 octombrie 2023, de la ora 10:00.

Oferta de Crăciun la Unirea Iași | Sejur 23-26 decembrie.

Halloween la Little Texas: trăiește o seară plină de mister. La Little Texas, petreci seara de Halloween în companie selectă, într-un decor tematic și cu surprize la tot pasul. Am pregătit un Tasting Menu special și muzică live într-un cadru plin de mister.

Genpact deschide un hub în Iași și da drumul la angajări. Genpact România, entitate sub umbrela gigantului american Genpact, își extinde prezența în peisajul vibrant al regiunii de Nord-Est a României. Planurile companiei prevăd deschiderea a nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de oportunități de muncă, acoperind domenii variate precum finanțe, gestionarea riscurilor, vânzări și servicii comerciale, suport IT și analiză de date. Cei privilegiați să beneficieze de aceste perspective sunt locuitorii din Iași și din împrejurimi.

Cum va fi construit Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi: iată etapele! Numărul de paturi se poate dubla, de la 850 la 1.700. Prima procedură, cea pentru pregătirea terenului, este pe final. Urmează licitaţia pentru construirea clădirii, care va include şi amplasarea primelor echipamente. Unul dintre cele trei turnuri va putea fi reconfigurat rapid în cazul unor pandemii sau dezastre. Tot spitalul îşi poate dubla numărul de paturi, de la 850 la 1.700. „Va fi un spital pluridisciplinar, ca să nu mai fie plimbat pacientul de la un spital la altul”. (Ziarul de Iasi)

Incep sa apara primele oferte de Revelion 2024 din Iasi.

Filmul zilei: Napoleon. Trailer #2. Premiera în România pe 24 noiembrie.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top