Sport

Ghidul pariorului în 2021 – tot ce trebuie să știi

Fotbalul este, de departe, cel mai popular sport pentru pariorii din România. De aceea, este necesar să știi câteva lucruri despre pariurile sportive înainte să plasezi primul pariu

Volumul imens de meciuri disponibile a ajutat industria să crească. Astfel, au apărut foarte multe site-uri de pariuri cu oferte extraordinare. Acestea oferă extrem de multe bonusuri, întrucât competiția este una acerbă și bonusurile reprezintă cel mai bun mod de a atrage atenția pariorilor.

Mai jos vei descoperi câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre pariurile pe fotbal. Ele te vor ajuta să treci cu ușurință peste confuzia de la început. Să-i dăm drumul!

Cum funcționează pariurile pe fotbal

Sunt atât de multe meciuri de fotbal pe care să pariezi în fiecare zi. Meciurile zilei sunt cele mai importante pentru majoritatea începătorilor. Casele de pariuri îți vor oferi niște cote care se exprimă în numere zecimale. Acestea reprezintă probabilitatea ca evenimentul să se întâmple – cu cât cota este mai mare, cu atât probabilitatea scade.

În general, agențiile de pariuri vor afișa lista cu evenimentele fiecărui meci din listă, astfel ai de unde să alegi. Dacă evenimentul pe care pariezi este câștigător, atunci suma pe care ai pariat-o se va înmulți cu cota. Ce poate fi mai simplu?

În continuare vei regăsi o listă cu cele mai cunoscute tipuri de pariuri.

Rezultatul final

Pariurile pe rezultatul final se numesc în cultura românească a pariurilor “solist”. Spre exemplu, dacă în meciul CFR – Craiova vrei să pariezi pe victoria CFR-ului, vei alege “1 solist”. Egalul este materializat printr-un “X”, iar victoria oaspeților prin cifra 2.

Pauză/Final

Pariurile pe rezultatele Pauză/Final au început să fie din ce  în ce mai căutate, datorită cotelor frumușele la care se ajunge. Poți chiar să ajungi să nu mai depinzi financiar de nimeni după ce câștigi un asemenea pariu. Acest tip de pariuri presupune câștigarea pariului atât pentru rezultatul la pauză, cât și pentru final. Ajungem astfel la pariuri de tipul 1 pauza / 2 final, x pauză / 1 final sau 2 pauză / 2 final.

Șansă dublă

Acest tip de pariu se aseamănă cu cel pe rezultat final, însă se mai adaugă o posibilitate.

Poți paria pe trei rezultate diferite:

  • câștigă echipa gazda sau meciul se termină cu egalitate
  • egalitate sau câștigă echipa oaspete
  • meciul nu se termină cu egalitate (câștigă gazdele sau câștigă oaspeții).

Deși pariurile acestea au cote puțin mai mici, ele sunt recomandate începătorilor deoarece dispun de un grad mic de risc.

Scor corect

Din nou avem parte de un pariu foarte întâlnit în lumea fotbalului. Cei care prezic cu acuratețe scorul corect al partidelor au parte de câștiguri imense. În același timp, riscul acestor pariuri este foarte ridicat.

Acum, că ești inițiat în lumea pariurilor, poți plasa liniștit primul tău bilet.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top