Stiri

IVECO Eurocargo 4×2 vs. 4×4. Care e mai potrivit pentru afacerea ta?

Robust, versatil si extrem de usor de manevrat, camionul IVECO Eurocargo reprezinta alegerea ideala pentru afacerile care au nevoie de solutii de mobilitate de cea mai buna calitate.

Cele mai multe dintre camioanele IVECO Eurocargo sunt alese pentru transportul marfurilor in zonele urbane, asadar se prefera intotdeauna versiunile de tractiune 4×2, acestea fiind tot ceea ce afacerile au nevoie.

Nu toate lumea stie, insa, ca IVECO Eurocargo este disponibil si in versiunea de tractiune 4×4, si ca aceasta versiune speciala prezina o serie de caracteristici de performanta extraordinare, acesta fiind de cele mai multe ori ales drept solutia ideala pentru nevoile de mobilitate pe trasee dificile si off-road.

De aceea, in cele ce urmeaza, vom vedea impreuna care sunt cele mai importante caracteristici ale celor doua versiuni de IVECO Eurocargo, si care dintre acestea este mai potrivit pentru afacerea ta.

Iar daca vrei sa afli mai multe despre acest camion IVECO, acceseaza pagina de camioane IVECO de pe noul website Auto Schunn Romania (auto-schunn.ro) si solicita ofertele disponibile.

IVECO Eurocargo 4×2:

Aceasta versiune este ideala pentru nevoile de mobilitate in spatiul urban si inter-urban, oferind eficienta ridicata in ceea ce priveste flexibilitatea si dinamismul, dar si in ceea ce priveste eficienta consumului de combustibil, oferind un nivel de eficientizare de 8% a consumului, fata de versiunile anterioare.

Datorita latimii reduse a cabinei, de numai 2.1 metri, gradul de virare al camionului creste pana la 52 de grade, in vreme ce raza de virare scade simtitor pana la valoarea de 11 metri, in versiunea de 2790mm.

De asemenea, IVECO Eurocargo 4×2 vine echipat cu o sumedenie de sisteme tehnologice menite sa confere un nivel inalt de confort si siguranta, precum:

 • Comenzi pe volan
 • Comenzi ergonomice reproiectate pentru actionarea sistemului de climatizare sau a luminilor
 • Airbag de volan
 • Sistem de avertizare la parasirea benzii
 • Sistem avansat de franare
 • Pilot automat

IVECO Eurocargo 4×4:

Spre deosebire de versiunea 4×2, IVECO Eurocargo 4×4 propune o prezenta mult mai robusta, pozitionandu-se drept solutia ideala de mobilitate pentru aplicatiile de protective civila, asistenta rutiera, infrastructura, colectare de desuri si multe altele.

Veriunea 4×4 se comporta exemplar pe trasee dificile si off-road, oferind un grad ridicat de manevrabilitate la un unghi de viraj de pana la 48 de grade, cu o transmisie permanenta pe toate cele 4 roti, oferind, astfel, manevrabilitate ridicata chiar si pe santierele din interiorul zonelor urbane.

Ca motorizare, IVECO Eurocargo 4×4 vine cu motoare Tector 7, disponibile in versiunile de putere de 220 cp, 250 cp si 280 cp, actionate de o cutie manuala de viteza in 6 trepte, dar si de o versiune de cutie de viteze automata.

Mai mult, noul Eurocargo 4×4 este echipat cu punti motoare double de reducere si cutie intermediara de viteze cu cuplu in 2 trepte, dar si trei diferentiale care garanteaza tractiune eficienta chiar si in conditii de aderenta slaba, care sunt decuplate automat de un sistem electropneumatic atunci cand viteza vehiculului depaseste 25 km/h.

Pentru a asigura un nivel optim de performante si siguranta in regim off-road, Eurocargo 4×4 poate fi echipat cu:

 • Gheara frontala de tractare
 • Amortizore din otel
 • Masti pentru faruri
 • Aparatoare pentru radiator
 • Trepte de access retractabile.

Suspensia, de asemenea, este special construita pentru a face fata solicitarii ridicate de regimul de rulare pe teren accidentat, cu arc in foi parabolic sau semi-eliptic.

Din anul 2020, Auto Schunn Romania a devenit partener autorizat IVECO Romania, imbogatindu-si portofoliul de solutii de mobilitate comerciala cu gama de vehicule usoare, medii si grele IVECO Daily, Eurocargo, camioane IVECO S-Way si IVECO X-Way, fiind prezenta cu un centru specializat de vanzari si service de profil in Sibiu.

Acceseaza acum pagina de camioane Iveco Eurocargo si solicita o oferta specialistilor Auto Schunn Romania.

Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai vechi parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, cu o istorie de 28 de ani la cel mai inalt nivel de performanta pe piata de profil.

In prezent, compania Auto Schunn Romania este prezenta cu centre de vanzari si intretinere pentru autoturismeautoutilitare si camioane Mercedes-Benz in AradTimisoaraDevaSibiu si Suceava.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top