Stiri

Ghiozdane pentru copii ergonomice si moderne

Ghiozdanele la moda cu motive frumoase sunt oferite de multi producatori cunoscuti. Aceste produse sunt ideale pentru copiii de scoala, deoarece sunt incapatoare si pe langa caiete si carti, mai pot depozita si o sticluta cu apa si un pachetel de mancare. Copiilor li se par cool aceste ghiozdane, deoarece au un design cu imprimeu cu cai, masini, flori, eroi din spatiu, eroi de desene animate si multe alte imagini preferate de copii.

Design anatomic sensibil al ghiozdanului

Ghiozdanele usoare cu motivele frumoase si benzile reflectorizante ar trebui sa ofere, de asemenea, un nivel ridicat de confort si siguranta. Bretelele captusite pentru umar, talie si piept, precum si spatele respirabil al ghiozdanului asigura acest confort, care ofera si un climat corporal optim in zilele toride de vara.

Spatele ghiozdanului este echipat cu plasa fina si se bazeaza pe modelele de rucsacuri profesionale de trekking. Toate curelele sunt reglabile individual in lungime, astfel incat ghiozdanul poate fi ajustat perfect la dimensiunea copilului in fiecare faza de crestere.

Datorita curelelor bine fixate, greutatea cartilor si caietelor este distribuita uniform pe spatele copilului. Coloana vertebrala este usurata si protejata astfel incat copiii sa creasca sanatosi si cu o postura dreapta. Ei vor pastra aceasta postura verticala pentru tot restul vietii.

Gentile de scoala sunt greutati usoare, datorita materialelor moderne

Modelele actuale de ghiozdane usoare populare sunt fabricate in mare parte din fibre sintetice, cum ar fi poliesterul. Structurile inovatoare ale acestor produse sunt in continua dezvoltare. De aceea, ghiozdanele de astazi sunt, de asemenea, adevarate greutati usoare, care nu pun o presiune suplimentara pe spatele copiilor pe langa carti si caiete.

Greutatea unui ghiozdan sau a unui rucsac de scoala este de numai 500 de grame pana la un kilogram. Copiii din clasele I, care au nevoie doar de cateva caiete la scoala, cu greu simt aceasta greutate pe spate. Cei mici traiesc primii ani de scoala fara griji. Parintii si copiii ar trebui sa aleaga intotdeauna fiecare ghiozdan impreuna.

Cand vine vorba de design, preferintele personale ale copilului joaca in mod natural rolul principal. Cu toate acestea, este important ca ghiozdanul sa fie usor de vazut chiar si la amurg sau in intuneric. Culorile semnalizate si suprafetele reflectorizante sau dungi sunt, prin urmare, o necesitate.

Practic ne confruntam cu alegerea intre doua tipuri de ghiozdane. Ghiozdanele clasice au o structura de baza mai ferma, ceea ce le confera forma tipica de cutie. Aceste modele sunt deosebit de populare in randul elevilor de clasa intai si sunt considerate a fi semnificativ mai ergonomice. Totusi, a doua categorie a reusit sa le intreaca de mult pe cele clasice.

Nu sunt asemanatoare ca forma si, prin urmare, arata de obicei „mai cool”. Cu toate acestea, cand vine vorba de ergonomie, ghiozdanele de inalta calitate nu sunt in niciun fel inferioare ghiozdanelor clasice.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top