Evenimente

Supercaruri la Iași in cadrul GOAT Rally Tour 2024

În această vară, România va găzdui mult așteptatul eveniment GOAT Rally Tour 2024, un spectacol itinerant care va aduce peste 25 de supercaruri în cinci orașe emblematice ale țării.

GOAT Rally Tour, originar din România, ajunge la a patra ediție, având un succes remarcabil în edițiile de vară din 2022 și 2023 și în ediția de iarnă de la începutul acestui an. În plus, anul acesta va include și o ediție specială în Dubai, programată pentru sfârșitul lunii octombrie.

După evenimentul internațional din 2023, care a început în România, a trecut prin Ungaria și s-a încheiat în Croația, cererea uriașă din partea fanilor și a participanților, entuziasmați de frumusețile României, a condus la decizia de a organiza evenimentul exclusiv pe teritoriul românesc.

GOAT Rally Tour va debuta pe 18 august 2024 în inima Transilvaniei, la Sibiu, și va continua cu opriri în Brașov pe 19 august, Iași pe 20 august, București pe 22 august și Mamaia pe 23 august.

În fiecare dintre aceste orașe, supercarurile vor fi expuse în locații emblematice, care vor fi anunțate în curând pe conturile oficiale de socializare. Publicul va avea astfel ocazia să admire aceste bijuterii pe patru roți într-un mediu relaxant și plin de stil.

GOAT Rally Tour 2024 oferă o experiență unică, atât pentru participanți, cât și pentru fanii pasionați de mașini specifice jocurilor video. Este o oportunitate de networking, afaceri, turism în România și o celebrare a pasiunii comune pentru mașini și distracție.

„Așteptăm cu nerăbdare evenimentul din această vară. Am fost întotdeauna primiți incredibil în fiecare oraș de până acum și ne-am bucurat de sprijin important din partea autorităților. Participanții sunt încântați de România și și-au dorit foarte mult să organizăm evenimentul aici. Sunt îndrăgostiți de țara noastră, de ospitalitate, de locurile deosebite“, a declarat organizatorul evenimentului.

Pentru mai multe detalii și pentru a afla locațiile exacte și cine sunt cei peste 25 de participanți, publicul este încurajat să urmărească conturile oficiale de socializare.

www.instagram.com/goatrallytour și www.goatrallytour.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top