Fashion

Guilt – Noua placere vinovata in materie de fashion & lifestyle

Cat de multi dintre noi isi exprima cu adevarat stilul prin vestimentatie?

Intr-o mare de culori, stiluri, accesorii devine o adevarata provocare sa facem combinatiile perfecte si, sa recunoastem, ne simtim destul de bine in pielea noastra atunci cand suntem admirati, sa nu mai vorbim cum ne creste increderea in fortele proprii.

Aceasta este si ideea pe care o lanseaza GUILT, un nou concept lansat din pasiune pentru frumusete si arta. Pentru ca fiecare dintre noi are cel putin o placere vinovata, a mea s-a concretizat in dorinta de a impartasi idei, culori, detalii evidentiate prin altfel de hainute pentru fete care isi doresc sa-si puna frumusetea in valoare prin altceva decat ce ne ofera piata locala, mai exact mass-market.

Ideea care sta la baza acestui proiect este libertatea de a-ti exprima stilul si de a te diferentia de ceilalti. Pe langa colectiile create, orice idee care te ajuta sa-ti personalizezi tinuta este bine venita, pentru ca fiecare dintre noi, fetele, cu siguranta avem o rochie in minte pe care ne-o dorim atat de mult dar nu am gasit-o, un top must-have pe care nu am apucat sa-l cumparam si acum avem mare nevoie de el. Asadar aici intervine GUILT si te ajuta sa iti pui in valoare personalitatea prin piese unice si speciale. Colectiile sunt reprezentate de haine custom-made, tinute simple dar atat de necesare in garderoba unei femei, cat si tinute indraznete.

Detaliile sunt cele care fac diferenta in final iar pentru ca imaginile spun cat o mie de cuvinte, nu mai ramane decat sa va convingeti singuri de ideile originale pe care vi le propune GUILT, modelele disponibile si detalii gasiti pe: http://guiltdesign.blogspot.ro/ sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/guilt.designing.lifestyle . De asemenea, pentru intrebari sau comenzi ne puteti contacta pe guiltdesign@yahoo.com

Enjoy and colour your day with Guilt – Designing Lifestyle!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top