Evenimente

Fashion Show: “Guilty for being Fabulous” @ Club Skin, 12 decembrie

Cu ocazia Evenimentului Caritabil organizat de Club Rotaract Iasi in clubul Skin pe data de 12 decembrie, atelierul de creatie GUILT isi lanseaza , in premiera, colectia vestimentara intitulata – Winter Romance. Inspirata din complexul tablou ce infatiseaza femeia, noua colectie GUILT vorbeste despre feminitate,romantism, eleganta si mai ales viciul frumos-ului. Cu voal drept aperitiv, cu dantela fina , matase si catifea pretioase, texturi lucioase de Belle de Jour , dar si nelipsita piele – fiecare piesa are propria ei poveste.

Paleta cromatica in nuante de negru, rosu, bej si accente de alb ofera contrast broderiilor florale.Transparenta , elementul recurent al colectiei, simbolizeaza feminitate, eleganta si curaj , caracterizand femeia moderna a anului 2013. Elementele din imaginatie prind viata prin linii clasice, taieturi drepte si accent pe detaliile sofisticate ale pieselor.

In semn de solidaritate si pentru sustinerea cauzei nobile a evenimentului, o rochie din colectie va fi scoasa la licitatie imediat dupa prezentare, urmand ca banii obtinuti sa fie donati copiilor cu dizabilitati de la Colegiul Tehnic “Ion Holban”. Prezentarea va avea loc incepand cu orele 22:00, imediat dupa reclamele controversate pregatite de cei de la Club Rotaract Iasi.
Parteneri atelier Guilt: Laura Atanasoae –make up artist & Razvan Gheorghica hairstylist si trainer Loreal.

Motto-ul colectiei?!
Guilty for being beautiful. Guilty for being chic, Guilty for being precious, Guit for being fabulous….what s your GUILT?

Joi, 12 decembrie 2013, începând cu orele 21:00, în Club Skin, va avea loc cea de-a doua ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru întrajutorarea copiilor cu dizabilități din cadrul Colegiului Tehnic ”Ion Holban” din Iași. Spoturile publicitare care au șocat și amuzat publicul la apariția lor televizată vor reprezenta din nou marea atracție a evenimentului din 12 decembrie, moderat de Felix Prisecariu. Evenimentul se va desfășura în decorul elegant al Clubului Skin, începând cu orele 21:00, unde iubitorii de reclame vor asista la prezentarea de modă a atelierului de creație Guilt și vor putea dansa pe muzica live interpretată de Festivo Band și Mihai Popistașu, câștigătorul concursului Megastar și participant la Vocea României. Pe parcursul serii se vor desfășura tombole și concursuri cu premii. – Citeste mai departe aici.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top