Stiri

Haine din lână merinos sunt de o calitate aparte

Fiecare persoană are nevoie de confort și de sentimentul că este îmbrăcată bine atunci când poartă anumite haine, indiferent de sezon, pentru că acestea pot forma prima impresie despre noi și nimeni nu-și dorește ca prima impresie să fie una greșită. Totodată, preferăm hainele în care ne simțim comod și care nu ne stresează sau obosesc la purtare. Avem cu toții prin garderobă haine în care arătăm foarte bine, dar care devin o adevărată provocare să le purtăm pentru mai mult timp.

Știm cu toții că prima impresie este foarte greu de schimbat și alegem să formăm una corectă de la prima întâlnire cu o persoană care contează pentru noi. În aceste cazuri și nu numai, putem opta fără să dăm greș pe haine lână merinos și pe calitatea acestora. Datorită structurii firelor acestui tip de lână putem scăpa de impresia că toate hainele din lână înțeapă. Fibra de merinos are o structură cu mult mai fină și rafinată, iar hainele produse din acest material nu sunt inconfortabile la purtare, ba dimpotrivă. Un beneficiu de-a dreptul deosebit al acestui material care întrece chiar și bumbacul la calitate este că absoarde apa, deci transpirația, și o lasă să se evapore fără ca hainele din lână merinos să se umezească și să devină inconfortabil de purtat. Acest avantaj este confirmat și de marii producători de articole vestimentare pentru sportivi care recomandă acest tip de material pentru stratul cu numărul unu, cel imediat apropiat pielii noastre. Acest lucru este explicat de beneficiile acestui material care ține de cald, dar lasă pielea să respire în același timp. Hainele din lână merinos sunt foarte comode și fine, dar și foarte ușoare.

Pentru că oile merinos își schimbă blana în funcție de anotimp, această lână permite chiar și fabricarea de lenjerie intimă damă lână merinos. Aceste accesorii vestimentare sunt fabricate doar în țara noastră și sunt de o calitate superioară. Lenjeria intimă din acest tip de lână lasă pielea să respire și permite transpirației să se evapore, ceea ce ține departe mirosurile neplăcute provocate de transpirație chiar și în zona intimă. Mai mult decât atât, un astfel de produs are proprietăți antibacteriene și mizeria nu rămâne impregnată în material, aceste aspecte făcând din lână merios materialul ideal pentru lenjerie intimă.

Brandul Mirela Ior este al patrulea copil al unei mame preocupate sa produca in Romania, in mod responsabil, haine din materiale naturale (lana merinos, in, canepa, matase, vascoza) in serii mici.Mirela Iordache

In oferta noastra regasiti colectia de lenjerie intima pentru femei ce contine o gama variata de produse de inalta calitate, elegante si feminine, menite sa satisfaca toate exigentele si nevoile dumneavoastra.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top