Stiri

Relaxare și tratament în același timp

Dacă până acum câțiva ani cei care mergeau la o saună erau doar persoane care doreau să iasă în evidență cu modul în care ei își trăiesc viața, acum această practică a devenit una obișnuită și chiar recomandată de unii medici pentru anumite afecțiuni. Această modalitate de relaxare și de tratament este foarte des întânită în anumite complexuri care dețin și o sală de fitness sau o piscină și care încurajează o viață sănătoasă și trăită responsabil. Să îți faci un obicei din mersul la o saună din orașul tău nu este un obicei scump în comparație cu beneficiile aduse de această practică.

Beneficiile saunei sunt nenumărate, iar acest obicei merită orice investiție într-un abonament într-un complex care oferă clienților această opțiune. Cunoaștem deja că sauna ne ajută pentru detoxifierea organismului și că este un aliat de nădejde în lupta cu celulita și kilogramele în plus, după această practică recomandându-se mai multe exerciții de tip cardio. Prin intermediul transpirației corpul nostru elimină substanțe de care nu avem nevoie, printre care și toxinele. Pentru că nu fiecare dintre noi transpiră suficient pentru a elimina suficiente toxine, ba mai mult decât atât, folosim fel și fel de substanțe dermatologice pentru a stopa această acțiune a corpului, avem nevoie de o astfel de detoxifiere pe care o saună ne-o poate asigura. Pentru că alegem unele produse doar pentru mirosuri și nu și pentru calitățile lor ne putem alege cu boli precum dermatita. Sfatul nostru este să alegeți un produs pentru hidratare, nu pentru mirosul care mai de care mai puternic și de lungă durată.

Dacă sunteți la primele experiențe de acest gen cu o saună, fie ea uscată sau umedă, o să vi se pară insuportabilă căldura din interior. Este recomandat să începeți treptat acomodarea și să nu stați aceeași perioadă de timp pe care o poate sta o persoană deja obișnuită cu acest gen de tratament.

Sauna este indicată și pentru persoanele care se luptă cu kilogramele în plus, au dureri articulare sau musculare sau au probleme cu modul în care arată pielea lor. În timpul unui program în saună, porii pielii dumneavoastră se deschid și permit eliminarea celulelor moarte. Putem scăpa de stres, să ne întărim imunitatea și să îmbunătățim funcționarea creierului, toate în același timp.

Dacă până acum aveați dubii despre acest obicei, acum ce credeți? Merită o investiție într-un abonament la saună?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top