Fashion

Primul magazin H&M din Brasov

H&M deschide magazin la BrasovIn asteptarea deschiderii unui magazin H&M la Iasi, marele brand de imbracaminte a deschis pe 20 aprilie primul sau magazin din afara Bucurestiului, mai exact la Brasov.
In fata magazinului s-au adunat doar in cateva ore peste 300 de persoane. Odata cu acest magazin s-a lansat si noua colectie intitulata “Conscious Collection”, o combinatie intre materiale organice si un stil mai romantic dar minimalist prin croiala. Marea tendinta a momentului este albul, preturile hainelor din aceasta colectie incep de la 39,90 RON pentru barbati si 29,90 RON pentru femei.
Magazinul H&M din Brasov este pozitionat in Unirea Shopping Center, pe Bulevardul Garii nr. 3A si are un program zilnic intre orele 10:00 si 22:00.

De la sfarsitul lui martie, H&M a mai deschis inca 5 magazine in Bucuresti in locatii precum AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall.

In scurt timp H&M se pregateste sa deschida inca doua magazine, unul in Cluj-Napoca si celalalt in Timisoara.
Inca nu sunt informatii oficiale despre deschiderea unui magazin H&M in Iasi, dar zvonurile spun ca la deschiderea oficiala a complexului Palas se va deschide si un astfel de magazin.

La Palas Mall Iasi pe langa H&M vor mai exista si magazine ale altor branduri de imbracaminte si accesorii care intra pentru prima data pe piata din Iasi, precum New Yorker sau Tommy Hilfiger.

Vezi si alte noutati din aceasta categorie

Se deschide magazin H&M in Iasi din noiembrie la Palas Mall
Primul magazin New Yorker la Iasi in Palas Mall
Hipermarket Auchan in Iasi la Palas.

[fblikebutton]
articlegallery_55981

Galerie Foto: Deschiderea H&M in Brasov

Fotografii de la deschiderea H&M in Brasov, sursa foto fashionandbeauty.ro

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. qmobili

    April 23, 2011 at 9:40 pm

    bataie frate :)) … macar de ar fi gratis – atunci mai intelegeam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top