Fashion

Tinutele mirilor William si Kate Middleton

kate3Astazi 29 aprilie 2011 a avut loc nunta regala a printul William si Catherine Middleton, un eveniment istoric al casei regale britanice.
Evenimentul a fost urmarit la fata locului de catre 80,000 de englezi, iar paza stradala a fost asigurata de catre 20.000 politisti. Imaginile transmise la posturile de televiziune din intreaga lume au fost urmarite de catre 2 miliarde de telespectatori, pe cand nunta parintilor printului de pe 29 iulie 1981 a fost urmarita de catre 750 milioane de oameni.
Ceremonia a fost tinuta la Catedrala Westminster din Londra.
Frumoasa Kate s-a bucurat de foarte multe aprecieri legate de rochia de mireasa, criticii de moda si-au dat cu presupusul in ultima jumatate de an si momentul culminant a fost astazi cand, mireasa a purtat o rochie creata special de catre Sarah Burton, designerul casei de moda Alexander McQueen.
Creatia are parte de un rafinament dus la extrem dar in acelasi timp se remarca si prin simplitate, cuo trena nu foarte lunga si broderie manuala din dantela. Rezultatul a fost exact pe dorinta lui Kate Middleton, adica o combinatie intre modern si traditional.
Pantofii miresi sunt o creatie a firmei Rainbow Club, toata lumea a ramas impresionata de tinuta frumoasei Kate.
Daca ar fi sa asociem trei cuvinte rochiei acestea cu siguranta ar fi rafinament, simplitate si eleganta.

kayef

Mirele a ales uniforma regimentului de garda irlandez cu cascheta neagra, tunica rosie si fara sabie, in detrimentul uniformei sale de ofiter al Royal Air Force.
Pe langa acestea se adauga si insemnele oficiale ale gradului de Colonel al Garzilor Irlandeze, aripile Aviatiei Regale si Medalia Golden Jubilee.
Uniforma printului William a fost croita de catre Kashket and Partners, o casa de moda militara si civila ce se afla in gratiile reginei.
Se presupune ca nunta ar avea costurile finale de 40 milioane de lire sterline, adica undeva la 45 de milioane de euro.

[fblikebutton]
9635_640

Galerie Foto Tinutele mirilor William si Kate Middleton

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. athenayss

    April 30, 2011 at 9:42 am

    totul a fost superb, a iesit nemaipomenit…chiar ca a fost o ”NUNTA REGALA”, ”O NUNTA CA-N POVESTI”  felicitari tuturor pt eforturile facute… CASA DE PIATRA SI TOT CE VA DORITI!!!
     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top