Fashion

H&M intra pe piata din Romania in 2011

h-m-romania-2011H&M anunta oficial ca va intra pe piata din Romania incepand din 2011, unul din cei mai mari retaileri de imbracaminte la nivel mondial, va deschide din primavara anului urmator mai multe magazine in Romania, asta dupa multi ani in care producatorul comunica ca piata noastra nu este suficient de matura. Hennes & Mauritz a publicat un anunt in care spune ca pe langa Romania vor alege si Croatia pentru a pozitiona noi magazine.
Cu siguranta H&M va pozitiona magazinele in majoritatea centrelor comerciale mai importante din Bucuresti cat si din tara, oficialii suedezi accelerand nivelul negocierilor cu majoritatea mall-urilor din tara.
La nivel european cei de la H&M concureaza cu spaniloii de la Inditex (Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius) desi la nivelul preturilor sunt sunt inferiori, avand articole pentru persoane de nivel mic si mijlociu.

Avand in vedere ca Iasul este al doilea oras din Romania ca numar de locuitor si cel mai mare centru Universitar dupa Capitala, cu siguranta oficialii suedezi vor alege sa deschida magazine si in Iasi, dar intrebarea este cand si unde? In Iulius Mall alaturi de Zara, Pull and Bear, Bershka sau in Moldova Mall departe de concurenta directa?

Update 1 august 2010: Cu putin timp in urma, oficialii Hennes & Mauritz AB (H&M) auanuntat ca in primavara anului 2011, primul magazin va fi deschis in Cotroceni Mall.
Magazinul va fi situat pe 2 etaje, cu intrari si iesiri atat la parter cat si la primul etaj, accesul facandu-se pe doua scari rulante, magazinul avand o suprafata de 2000 metri patrati.

Update 1 septembrie: H&M a inceput deja sa recruteze oameni pentru pozitiile locale de management, daca te simti in stare de un asemenea job poti depune un CV aici.

[fblikebutton]

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: H&M pentru toamna/iarna 2010/2011 | Portalul orasului Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top