concept trei iasi
Comunicate

Hygge – arta relaxarii cu aroma de cafea

coffee

“Hygge” – acest cuvant a devenit renumit pentru ca nu are o traducere directa. Este un cuvant misterios, de origine daneza, care poate insemna a??absenta completa al oricarui lucru enervant, iritant sau coplesitora??, sau a??prezenta si placerea pe care ti-o ofera locurile confortabile si linistitoarea??. Arta cuvantului hygge este mai mult decat o definitie si mai mult decat conceptul de confort. Este o senzatie de bine pe care fiecare o simte diferit. Pentru unii hygge poate fi o seara linistita de film, pentru altii este o plimbare intr-o seara de vara, si pentru cativa este o ceasca de cafea buna intr-un loc familiar.

Probabil la danezi hygge se intalneste mai des, dar in Bucuresti, este un lucru destul de rar. Cu toate acestea, daca esti foarte norocos si atent, poti sa gasesti acest a??hyggea?? in cele mai neasteptate locuri. In mijlocul Bucurestiului aglomerat, pe unul dintre cele mai vechi bulevarde, la numarul 54, confortul si starea e bine- sau a??hyggea?? cum ar zice danezii, si-a gasit casa intr-o cafenea plina de surprize.

Relaxarea dintr-o ceasca de cafea buna

Daca si tu esti in cautare de hygge, opreste-te la o pauza de cafea pe Bulevardul Regina Elisabeta la numarul 54. Contego The Coffee Factory este locul unde iubitorii de cafea buna se intalnesc sa lucreze, sa se relaxeze sau doar sa se bucure de o ceasca de cafea proapat prajita alaturi de prieteni. In aceasta cafenea a??hyggea?? vine sub forma de miros de cafea, caldura, oameni frumosi si relaxati, cafea buna, ceai fierbinte, prietenie si liniste.

Pasiunea pentru cafea a echipei Contego Cafe se simte in atmosfera: cafeaua este proaspat prajita chiar in cafenea, iar boabele sunt alese cu grija de la ferme din cele mai indepartate tari exotice. Cafeaua este procesata si ambalata cu grija si dragostea pe care doar un adevarat pasionat de cafea poate sa o ofere. De aceea rezultatul din ceasca este mereu o cafea 100% Arabica, single origin, absolut delicioasa. In mica fabrica de cafea Contego este mereu activitate- boabele din Brazilia, Guatemala, Indonesia, Nicaragua, Malawi, Zambia, Columbia si nu numai, sunt mereu pregatite sa fie luate acasa de adevaratii iubitori ai cafelei proapat prajite. De asemenea, cei de la ContegoCafe.ro au un magazin online , prin care livreaza acest a??hyggea?? cu aroma de cafea buna si la departare.

In timpul verii linistea si pacea se muta in gradina, in mijlocul naturii. Cafeneaua The Coffee Factory este plina de surprize, iar gradina secreta din spatele localului este cu siguranta una dintre ele. Acolo a??hyggea?? se regaseste intr-un cocktail sau intr-o limonada racoroasa savurata la umbra copacilor desi, din aceasta oaza de natura din mijlocul orasului. Gradina cafenelei Contego The Coffee Factory este un loc prielnic pentru relaxare sau pentru o pauza de cafea departe de agitatia Bucurestiului.

Asadar, a??hyggea?? sau mai bine spus starea de bine si de relaxare pe care ti-o poate aduce o situatie sau un loc, se gaseste in nenumarate forme. Cu siguranta, pentru iubitorii de cafea buna, localul perfect este unul unde in aer pluteste mirosul placut al cafelei proaspate si atmosfera este plina de vibe-uri positive, asa cum este cafeneaua din inima Bucurestiului, de pe bulevardul Regina Elisabeta 54.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top