Curierul de Iasi

Iasul, prezent la Targul de Vacante de la Cluj

Centrul de Informare Turistica al Primariei Municipiului Iasi, alaturi de Asociatia STEP in Tourism, a participat in perioada 4-6 martie la Targul de Turism de la Cluj.

La eveniment au fost prezente un numar de 48 organizatii cu activitate in domeniul turismului, consilii locale, consilii judetene, Birouri de Promovare ale altor tari in Romania, numarul vizitatorilor fiind estimat la 7000.

Targul a avut loc in incinta EXPO Transilvania si a facilitat schimbul de informatii intre firme, precum si promovarea unor destinatii turistice.

Reprezentantii municipalitatii iesene au avut intalniri si discutii cu Municipalitatile din Cluj si Oradea, CJ Cluj, Biroul de Promovare al Ungariei in Romania. Subiectele abordate au fost de colaborare in domeniul proiectelor europene si, eventual, crearea unei Asociatii Nationale a Centrelor de Promovare Turistica. De asemenea, a fost prezentata oferta de cursuri a Asociatiei STEP catre eventualii contractori.

Urmeaza Targul de Turism al Romaniei organizat la Bucuresti

In perioada 31 martie – 4 aprilie 2011 are loc la Bucuresti, complexul ROMEXPO, Targul de Turism al Romaniei, manifestare cu traditie, ce reuneste cele mai importante organizatii implicate in domeniul turismului.

In acest moment, Centrul de Informare Turistica pregateste prin discutii cu APTI si cu unele din hotelurile importante in oras (Unirea, Ramada, Bucium) organizarea unui stand comun al municipiului Iasi la acest eveniment.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top