Stiri

Idei pentru o petrecere de Revelion

Petrecerile de Revelion nu s-au nascut la restaurante sau in mijlocul cluburilor. Sa te simti bine nu necesita neaparat o ocatie selecta sau muzica data la maxim. Ai nevoie doar de compania celor mai buni prieteni si acel “ceva” care sa va incite la actiune.
Daca vreti ingredientele principale pentru o petrecere de Revelion de neuitat, vi le spunem acum: o sufragerie incapatoare si o petrecere tematica pe care ce-i drept trebuie sa va chinuiti putin sa o puneti pe picioare.

Primul sfat pe care vi-l dam inainte de orice alta sugestie, este sa va lasati telefoanele deoparte; trebuie sa va distrati, nu sa butonati pana dimineata si sa pareti ciudati cand radeti singuri in fata telefonului.

Oferte REVELION 2014 in Iasi

1. Daca inca va place sa va jucati, puteti umple o camera cam pana la inaltimea de un metru cu mingiute pentru copii. E placut sa revii pe “meleagurile” copilariei, sa uiti de tot si sa petreci pana nu mai ai aer. In plus, e destul de interesant sa te ascunzi pe sub mingiute, sa faci ce vrei fara ca nimeni sa stie cine esti.

2. Back to school. Simuleaza cat poti de bine sala unei clase, cu banci (eventual scaune) si o catedra (poate fi o masa). Ganditi-va cum faceati cand plecau profesorii din clasa, nu-i asa ca erau cele mai frumoase momente? Cu siguranta nu mai stiti cum se scoate un logaritm, dar acele momente sunt de neuitat. Retraiti-le!

3. Schimb de roluri. Costumati-va invers: baietii cu haine de fete si fetele cu haine de baieti. E ciudata nebunia care iese, dar e nebunie si asta conteaza. Nu uitati sa faceti poze.

4. Just play! Twister-ul e destul de interesant si trebuie ales doar daca va plac jocurile in grup. Te poate duce in locuri nebanuite, in pozitii in care nu te gandeai ca poti sta vreodata. In plus, iti poate folosi mare parte din muschi.

5. Wear boots. Just Boots. Interesant, dar trebuie sa se potriveasca tuturor membrilor grupului, altfel riscati sa fiti doar 5 persoane si ramaneti fara petrecere.

6. Karaoke. E si mai placut daca sunteti afoni, daca nu aveti nici o tangenta cu muzica, cantati pe dupa ureche si sunteti antrenati de putin alcool. In plus, daca sunteti doar voi, nu intr-un loc public, iti dai drumula la voce fara probleme.

Nu exagerati cu bautura, ca stricati tot farmecul petrecerii

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top