Auto - Moto

Laura Cosoi a deschis prima editie Promotor din 2010

lcosoi-citroen-promotor1Prima editie ProMotor din noul an 2010, care a avut loc sambata, 16 ianuarie, a prezentat telespectatorilor o frantuzoaica teribila, sexy si rea. Asa isi descrie una din cele mai sexy vedete din Romania, ieseanca Laura Cosoi, actrita din “Aniela”, de la Acasa Tv, masina cu care a venit in prima editie din 2010, a emisiunii Pro Motor, un Citroen C3 Picasso.
Desi o are doar de 2 luni, fiind un model nou, din 2009, Laura Cosoi este cat se poate de multumita de masina ei, nu doar pentru ca se conduce foarte usor, este frumoasa, spatioasa si tinereasca, ci si pentru ca are toate conditiile ca Jazz, catelul si totodata copilotul ei, sa se simta confortabil in dreapta ei.
Asta pentru ca, la plecarea de pe loc, masina blocheaza automat portierele, iar Laura este foarte fericita ca Jazz este in siguranta.
Dotata cu motor diesel 1,6 litri, 110CP, C3-ul se comporta foarte bine pe zapada, desi nu este 4×4, este usoara, dar are tractiune pe fata si este dotata si cu cauciucuri de iarna.
lcosoi-citroen-promotor2Soferita de 10 ani, Laura Cosoi a povestit la Pro Motor cum a fost prima oara cand a condus Dacia parintilor, si cum a trecut mai apoi la Volkswagen Beetle si Mitsubishi Colt CZT.
A condus cateva luni si masina iubitului ei, Smiley, ale carui melodii le canta de fiecare data cand este la volan.
Si micutul Jazz se bucura de noua masina a Laurei. Are un scaun special pentru masina si isi ia in serios datoria de copilot si latra de cate ori simte un eventual pericol aproape de Laura sau de masina.

citeste mai multe despre Citroen C3 Picasso pe situl AutoMotorClub.com
vezi interviul iesencei in cadrul emisiunii Promotor din data de 16 ianuarie.

lcosoi-citroen-promotor2

lcosoi-citroen-promotor1

Sursa text iasulmonden.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top