Auto - Moto

Dacia Duster – noul SUV de 350CP

dacia-duster-pictureAcum cateva luni in urma au aparut pe internet imagini cu primul SUV din istoria Dacia, ce pe atunci se preconiza ca va purta numele de “Kanjara“, ei bine astazi s-au lansat primele imagini in exclusivitate de la lansarea cea avut ieri, a Daciei Duster.
Desi lansarea oficiala va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, oficialii au decis sa-si surprinda fanii prin lansareea unei versiuni de competitii, pregatit de catre cei de la Renault Sport Technologies, sub capota existand un motor V6 de 3.0 litri si 24 valve ce dezvolta 350CP si un cuplu de 360Nm la 5500 de turatii si o transmisie manuala in sase trepte si trebuie precizat ca versiunea aceasta de competitii cantareste doar 950kg.
Cu ocazia acestui eveniment Dacia a anuntat ca SUV-ul se va numi “Duster” si ca in preajma Craciunului se va lansa al saselea model al marcii.
Asteptam cu mare interes mai multe detalii despre noul produs a celor de la Dacia. Mai multe informatii despre Dacia Duster gasiti pe forumul portalului AutoMotorClub.com

dacia-duster-picture

Vezi toate imaginile pe forumul automotorclub.com

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Tweets that mention Dacia Duster - noul SUV de 350CP | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

  2. Pingback: uberVU - social comments

  3. Pingback: Oficial: Dacia prezinta modelul Duster (2010) | Blog.AutoMotorClub.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top