Conferinte/Job-uri

“IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul” aduce la Iași oportunități de dezvoltare personală și a afacerii pentru antreprenori

“IMM ReStart - Descoperă-ți potențialul” aduce la Iași oportunități de dezvoltare personală și a afacerii pentru antreprenoriAntreprenorii din Iași și localitățile învecinate sunt invitați să participe marți, 9 iunie a.c., la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”, organizat de Doingbusiness.ro. Conferința se desfășoară la Hotel Internațional, începând cu ora 8:30, și oferă participanților ocazia de a dezbate subiecte de actualitate cu specialiști din cele mai importante companii din țară, precum și de a descoperi oportunități de dezvoltare personală și a afacerii.

300x100

Evenimentul se adresează reprezentanților IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții. La edițiile precedente*, circa un sfert din public a fost reprezentat de CEO, directorul general, proprietarul, adminstratorul sau directorul financiar al companiei, 40% din directori și manageri iar 35% din șefi servicii, responsabili, contabili, consultanți, specialiști etc. În ceea ce privește dimensiunea companiilor reprezentate în sală, cele mai multe (circa o treime) au cifră de afaceri între 1 milion și 10 milioane de euro, 17% între 500 de mii și un milion de euro, iar aproximativ un sfert sub 500.000 de euro. Participarea este gratuită (pentru primele două persoane din cadrul aceleiași companii) iar înregistrarea se face pe pagina oficială a evenimentului: evenimente.doingbusiness.ro/event/34.

_mg_8293-2

Conferința include în plen sesiuni de prezentare și un workshop interactiv, și este urmată de întalniri private în trei domenii diferite. Astfel, participanții care doresc să abordeze subiecte individuale și să primească sfaturi și consultanță personalizate gratuite pe teme de fiscalitate (oferite de reprezentanții EY România), soluții pentru optimizarea costurilor (Telekom) și fonduri disponibile pentru afaceri (REI Finance Advisors), pot programa o întâlnire privată prin completarea formularului http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=iasi

Prezentările susținute în cadrul plenului și al workshop-ului acoperă o plajă largă de subiecte de actualitate și interes pentru antreprenori. Cum poate fi optimizată activitatea firmei? Care sunt cele mai noi reglementari fiscale și legislative? Ce riscuri afectează afacerea? Cum se aleg partenerii de afaceri potriviți? Care sunt fondurile europene disponibile și cum pot fi accesate? Cum funcționează psihologia vânzărilor, pentru a genera schimbări în comportamentul consumatorului? Acestea sunt doar câteva întrebări la care invitații, specialiști din cele mai renumite companii din țară (EY România, REI Finance Advisors , Allianz-Țiriac Asigurări, Coface), vor oferi participanților răspunsuri. Sub „umbrela” noii ere a hiperconectivității, tehnologia și modul în care aceasta influențează dezvoltarea companiilor va fi abordată de specialiști din cadrul Telekom România, Microsoft România și Kompass România.

_mg_8259-2

„Am fost plăcut surprinși ca, la edițiile precedente* ale IMM ReStart, să constatăm o stare foarte bună de spirit a antreprenorilor și o revenire a încrederii cu privire la perspectivele de business. Aproape trei sferturi dintre participanți s-au declarat cel puțin încrezători cu privire la evoluția pozitivă a economiei în 2015., peste jumătate se așteaptă să aibă o creștere de minim 10% a profitului și circa 70% o majorare de cel puțin 10% a cifrei de afaceri. În același timp, însă, antreprenorii și managerii simt că se lovesc încă de birocrație și incertitudine. Între aceste două perspective, ne dorim ca la <> să le oferim – prin consultanță și sfaturi – posibilitatea de a-și contura mai bine idei pentru a-și dezvolta afacerea, dar și <
> pentru a depăși obstacolele cu care se confruntă”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Partenerii evenimentului de la Iași sunt: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Țiriac Asigurări, EY România, Alpha Bank, Microsoft România, Coface România, REI Finance Advisors, Kompass România, Regina Maria.

Conferința este moderată de jurnalistul Radu Soviani și se bucură de parteneriate media susținute de: AvocatNet.ro, Business24, Jurnalul de Afaceri, Evenimente Biz, Manager Express, Agerpress, BZI.ro, Transilvania Business, Iasi4u, Spațiul Construit, Amcor, Ziare.com, Radio România Iași, Cariere, Calendar Evenimente.

Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Târgu Mureș (17 septembrie 2015), Galați/Brăila (15 octombrie 2015) și Oradea (19 noiembrie 2015). Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul oficial: http://evenimente.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare.

_mg_8239-2

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia românească precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies în România în variante print și online incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc).
Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart – Resurse și consultanță pentru dezvoltare (2014), Economia Azi – Opțiuni și oportunități pentru IMM-uri (2013), Realitatea în Afaceri – Drumul către performanță (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit (2010).

* Barometrul mediului de afaceri din județul Argeș, sondaj realizat în data de 28 mai 2015 în cadrul “IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul” Pitești

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top