Sanatate

Implant dentar Fast & Fixed pentru restabilirea vietii sociale

implant dentar Fast & Fixed de la Dental Privilege

Oricine are nevoie de un implant dentar este, de asemenea, constient de caracteristicile pe care acesta trebuie sa le aiba. Este necesar sa se potriveasca optim, sa arate bine, sa fie la cel mai bun pret posibil si sa-i dea libertate proprietarului de a-si reface contactele sociale, de a-i oferi ocazia sa zambeasca, sa rada si sa vorbeasca fara restrictii. Acest lucru este posibil doar cu un implant dentar Fast & Fixed. Cu toate acestea, starea de sanatate a pacientului si problema medicala specifica care trebuie abordata raman primordiale. Fie ca este o afectiune cauzata de probleme pe termen lung sau de un defect recent. Si nu conteaza daca este vorba despre un maxilar complet edentat sau despre dinti individuali lipsa.

In fiecare caz, medicul stomatolog gaseste un tip de proteza, care sa corespunda maximum cu caracteristicile relevante. Una dintre aceste solutii este metoda de implant dentar Fast & Fixed. In maxilarul fara dinti, sunt plasate 4 pana la 6 implanturi dentare, care sunt incarcate direct cu o structura dentara fixa. Si ceea ce doar o mica parte dintre oameni stiu, este ca aceasta metoda este aplicabila chiar si atunci cand doar jumatate din maxilar este edentat. Aceasta inseamna proteza in cel mai scurt timp posibil, care iti va reda o parte din calitatea vietii si iti va permite sa zambesti din nou stralucitor.

Materiale de inalta calitate si cele mai bune costuri

La aplicarea metodei de implant dentar Fast & Fixed nu se tine cont de statutul social si financiar. Ca rezultat al utilizarii eficiente a timpului, economisesti o parte din costuri. La Clinica Stomatologica Dental Privilege se lucreaza doar cu materiale si consumabile de inalta calitate, deoarece pentru stomatologii clinicii, calitatea pe care o ofera pacientilor este esentiala.

Aspectul social al problemei se manifesta mai ales atunci cand anumite defecte au ramas netratate ani de zile sau nu li s-a acordat atentia necesara. Treptat, se construieste o bariera, care duce la faptul ca persoana afectata nu mai rade deschis si sincer in societate si nu vorbeste tare pentru ca ii este frica sa nu fie ridiculizat de altii.

Metoda de implant dentar Fast & Fixed economiseste timp, deoarece maxilarul este incarcat imediat dupa implantare cu o structura fixa ​​si nu exista riscul deplasarii sau prolapsului protezei. Tratamentul pe termen lung este eliminat si la fel si multele vizite la dentist. Datorita sistemului de implant dentar Fast & Fixed de la Dental Privilege se efectueaza o singura interventie, care asigura confort maxim pacientului, indiferent de gravitatea cazului.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top