Stiri

Implanturile MIS și beneficiile pe care le oferă

Cei care își doresc o dantură impecabilă cunosc importanța pe care o au vizitele frecvente la cabinetul stomatologic. Din nefericire, există multe persoane care suferă de edentație unidentară, parțială sau totală, necesitând un tratament eficient care să dea rezultate pe termen lung – atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic. Și, pentru că exigențele devin din ce în ce mai mari, stomatologii se află în căutarea celor mai bune soluții de restaurări dentare, la cele mai înalte standarde.

Implantul MIS – calitate garantată de rezultatele de excepție

Sub deviza „Make it Simpleʺ, compania MIS Implants Technologies, cu sediul în Israel, investește în mod constant în dezvoltare și cercetare, oferind implantologilor diverse tehnici inovative, concentrate pe simplificarea procedurilor realizate.

Catalogul MIS, care poate fi consultat pe site-ul misromania.ro, oferă o gamă variată de implanturi de diferite dimensiuni, indiferent de cazul clinic dat.

Fiecare implant existent în catalogul MIS este livrat alături de o freză finală de unică folosință, care este potrivită oricărui protocol de frezaj.

Concepute special pentru a facilita procedurile în timpul inserției, implanturile dentare de la MIS sunt apreciate de specialiști din peste 60 de țări din întreaga lume.

Fondată în anul 1995, compania MIS Implants Technologies și-a construit un renume mondial datorită cercetărilor pe care le dedică acestui domeniu, contribuind într-un mod considerabil la dezvoltarea implantologiei dentare.

Astfel, grație tehnologiilor inovative pe care le folosește, producătorul oferă soluții de top pentru specialiștii din acest domeniu.

MIS România, unic importator al produselor MIS Implants Technologies

În țara noastră, MIS România este singura firmă care importă produse din Israel, de la compania-mamă MIS Implants Technologies. Astfel, specialiștii pot alege dintr-o gamă variată de sisteme de implanturi dentare, menite să faciliteze astfel de proceduri. MIS se aliniază cu standardele impuse de Ministerul Sănătății din România, primind diferite certificări precum: ISO, CE, FDA.

În timp, implanturile MIS dovedesc rezultate clinice excelente, conferind beneficiarului o soluție eficientă de restaurare dentară.

Avantajele tehnologiei utilizate de MIS

Biocompatibilitatea și procesul de osteointegrare sunt două atribute ale calității care caracterizează implanturile MIS.

MIS V3 Implant, spre exemplu, este cunoscut și apreciat pentru faptul că durabilitatea și materialul din care este confecționat se numără printre particularitățile cele mai importante ale acestuia. Fiind realizate din aliaje metalice nemagnetice, specialiștii recomandă implanturile MIS V3 deoarece nu influențează CT (Tomografia computerizată) sau RMN (Rezonanță Magnetică), la fel cum, de altfel, niciunul dintre implanturile MIS nu o face.

Datorită tehnologiilor avansate, dezvoltate continuu, fiecare implant MIS este proiectat pentru a satisface chiar și cele mai înalte exigențe, având o adaptare perfectă. Astfel, procedurile de inserție devin mai accesibile și mai rapide, indiferent de cazul clinic existent.

Reușita intervenției depinde în mare măsură de priceperea și experiența stomatologului, dar și de materiale utilizate. Astfel, mulți dintre specialiști optează pentru implanturi MIS datorită funcționalității ireproșabile și a performanței.

Așadar, dacă te afli în căutarea unor soluții eficiente de restaurare dentară sau îți dorești să studiezi ofertele în vederea unui necesar de achiziții pentru clinica stomatologică sau pentru cabinetul tău, accesează site-ul companiei MIS România. De asemenea, tot pe site, poți găsi catalogul MIS, pe care îl poți consulta pentru a-ți face o idee despre aceste produse.

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top