Stiri

5 decorațiuni interioare scandinave care vor oferi un aer aparte locuinței

În materie de decorațiuni de interior, tot mai multă lume pune accentul pe naturalețe și simplitate. Aceste două caracteristici se regăsesc în stilul nordic, numit și scandinav. Acesta pune accentul pe frumusețe și funcționalitate, culorile utilizate și mobilierul minimalist permițând luminii naturale să pătrundă din abundență în casă.

Chiar dacă piesele de mobilier au fost deja alese, locuința tot poate părea banală fără obiectele decorative potrivite. Un ghiveci suspendat de alamă, o vază din ceramică sau un cuier elegant din lemn sunt doar câteva dintre elementele ce pot schimba complet look-ul unei încăperi și senzația pe care o are cel care se găsește în interiorul ei.

Mai multă personalitate locuinței cu obiectele decorative de la NoRDA

NoRDA, cel mai mare magazin online de mobilă și accesorii în stil scandinav din nord-vestul României, deschide poarta spre o altă lume – cea nordică. Pe nordashop.com se găsesc nenumărate decorațiuni pentru casă care vor oferi locuinței personalitate prin simplitatea designului lor, a culorilor și a materialelor naturale.

Dacă alegerea obiectelor decorative pentru casă pare grea, iată 7 care te vor cuceri cu siguranță:

  1. Avizier din lemn și plută

Simplu și practic, acesta va anima încăperea în care va fi așezat. Simplul fapt că este un mod interesant de a comunica lucruri importante celorlalți membri ai familiei îi face necesară prezența, însă nu trebuie transformat într-un manager, ci într-un prieten ce aduce amuzament tuturor.

  1. Agățător din macrame pentru ghivece suspendate

Acest obiect decorativ are un aspect discret și delicat, combinându-se perfect cu un ghiveci colorat din fetru, indiferent de mărimea acestuia.

  1. Set de borcane de stocare din porțelan

Dintr-o bucătărie bine organizată nu trebuie să lipsească recipientele de stocare. Deoarece și această cameră merită atenție în ceea ce privește detaliile, un set de borcane din porțelan vor complimenta mobilierul simplu și elegant.

  1. Suport lumânare din marmură neagră

Lumina lumânărilor poate transforma o seară de iarnă într-o poveste fără sfârșit. Aceasta poate detensiona atmosfera și relaxa, iar dacă se alege un suport din marmură neagră lumânările se vor transforma cu siguranță în punctul central al încăperii, indiferent că este noapte sau zi.

  1. Rame foto din alamă

Momentele frumoase nu trebuie să fie lăsate pradă timpului. Ele pot fi captate în imagini, încadrate de rame inedite și expuse în încăperea cea mai importantă pentru a putea fi admirate de fiecare dată când dorul de trecut apare la orizont.

Stilul nordic – potrivit pentru toate tipurile de personalitate

Tânăr sau în vârstă, extravagant sau conservator, sobru sau spirit liber – designul nordic nu ține cont de nimic. El fascinează pe toată lumea prin simplitate, prin culorile deschise, funcționalitate și materiale naturale alese cu grijă.

Decorațiunile pentru casă sunt modul prin care fiecare își lasă amprenta asupra locuinței, însă nu este recomandat să fie folosite în exces deoarece pot crea senzația de aglomerare și haos. În privința culorilor, stilul nordic garantează obținerea unor rezultate extraordinare, gama specifică de nuanțe favorizând multiple combinații, chiar și de către cei care nu cunosc prea bine legile cromaticii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top