Stiri

In ce conditii poti folosi microfoanele spion si care este utilitatea acestora?

Din pacate, increderea oamenilor unii in altii a scazut mult in ultima vreme. Fie ca este vorba despre increderea parintilor in copii sau a sotilor unul in celalalt, fie ca este vorba despre increderea angajatorilor in angajati, ea poate fi adesea spulberata de unele lucruri care tulbura linistea si ii fac pe oameni sa nu poata sta cu mainile in san.

Din fericire, pe piata exista o gama variata de microfoane spion din care clientii pot alege produsul care li se potriveste. Pe masura ce tehnologia avanseaza, posibilitatile de a o folosi in cele mai diferite scopuri se diversifica de la o zi la alta.

Unul dintre cele mai apreciate gadgeturi este microfonul spion, care permite inregistrarea celor mai importante conversatii in prezenta sau in absenta utilizatorului. Majoritatea cumparatorilor opteaza pentru aceasta varianta atunci cand vor sa auda ce se intampla in absenta lor in casa sau in sediul firmei pe care o administreaza.

Criterii de alegere a microfoanelor spion

Microfoanele spion sunt alese in functie de tehnologia folosita, astfel ca exista microfoane pentru interceptare localizata si piese pentru interceptare la distanta. Utilizatorii pot sa asculte exact ceea ce se intampla intr-un anumit loc, prin alegerea unui microfon spion localizat, pe care il pot plasa oriunde doresc sa prinda semnalul acustic.

Cei care doresc sa urmareasca un dialog de la distanta au nevoie de o mini-statie directionala cu amplificare. Bineinteles, nu exista microfoane spion cu interceptare de la distanta nelimitata, de aceea utilizatorii sunt conditionati de modul in care se pozitioneaza fata de sursa semnalului audio.

Functiile microfoanelor spion includ filmarea, inregistrarea audio, camuflarea in diverse obiecte de uz obisnuit, precum stick-uri USB, brelocuri pentru chei, incarcatoare pentru telefon sau alte astfel de obiecte.

De asemenea, microfoanele bune sunt cele care beneficiaza de optiunea „call”, cu alte cuvinte trimit un apel telefonic de pe cartela integrata in dispozitiv, in momentul detectarii sunetului in locatia in care a fost fixat. Aceste aparate pornesc prin comanda vocala si, in acest fel, utilizatorii nu vor rata nicio conversatie in absenta lor.

Parametrii de functionare fac referire la raza de actiune si la autonomie. Modelele cu localizare fixa au nevoie de o raza de detectie pentru activare vocala de cel putin 10 metri. Modelele cu utilizare continua trebuie sa ofere cel putin 60 de minute de convorbire, acumulatorul intern sa reziste cat mai mult timp, atat vreme cat microfonul este activ.

Motive pentru alegerea unui microfon spion

De cele mai multe ori, decizia de a monta un microfon spion coincide cu lipsa increderii in partenerul de cuplu, in actiunile copiilor sau in corectitudinea angajatilor.

Parintii care angajeaza bona pentru copiii lor, copiii care angajeaza o persoana care le ingrijeste parintii, angajatorii care tin in probe un angajat nou, sotii care banuiesc o infidelitate, parintii care isi banuiesc copiii de consum de droguri, alcool sau tutun in absenta lor sunt doar cateva categorii de persoane care aleg microfoanele tip spion pentru a fi siguri de acuzatiile pe care le fac sau pentru a-si recapata increderea.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top